TIG Lasser Metaalbewerker | Trappen | 2.000 - 3.200
Kantoor Apeldoorn
Zelhem, Gelderland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

TIG Lasser Metaalbewerker Trappen

 • Zelhem
 • € 2000 - € 3200
 • Voor wie je gaat werken

 • Wij specialiseren in de recuperatie, herproductie en verkoop van oude, unieke bouwmaterialen
 • Ben jij een TIG Lasser?
 • Heb je ervaring met metaalbewerking?
 • Vaste baan : TIG Lasser Metaalbewerker Trappen 2.000 - 3.200 TIG Lasser Wij verkopen en reproduceren oude bouwmaterialen.

  Verder produceren en verkopen wij wereldwijd gietijzeren trappen. Wij zijn een groeiende onderneming waarbij hergebruik en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

  Daarnaast is een fijne werksfeer bij ons erg belangrijk.

  Wat wordt er van jou verwacht?

  Voor de vacature als TIG Lasser Zelhem Installaties ga je het volgende doen : Het lassen van technische installaties volgens de opgegeven specificaties en planning.

  Hierbij zal je komen te lossen op ons depot, maar eveneens op locatie bij de klant een trap op kunnen bouwen. Bij deze functie draag je alle verantwoordelijkheid voor de te verrichte werkzaamheden.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde TIG Lasser, die past in deze rol.

  Waar jouw profiel aan moet voldoen

 • De nodige werkervaring in deze of een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit met lassen en techniek;
 • Verder beschik je over een VCA;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Ook beschik je over een goede instelling en verricht net werk;
 • Je woont in de omgeving van Zelhem, Arnhem, Doetinchem, Zutphen en Hengelo.
 • Als TIG Lasser Metaalbewerker bij dit bedrijf in Zelhem kun je rekenen op :

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden. Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.

  Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel. WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.

  000 tot Euro 3.200. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Wanneer ga jij aan de slag?

  Woorden die ook meespelen zijn : TIG Lasser Constructie Bankwerker, Frezer of Draaier.

  Reistijd is belangrijk voor jou en ook voor ons. Vandaar dat we graag mensen uit Zelhem uitnodigen te solliciteren. Maar ook uit de buurt, denk aan Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel en Groenlo.

  Als je uit Ede, Oosterhout, Beesd of Geldermalsen komt woon je ook prima voor ons. Woon je in Wolfheze, Nijkerk of Tiel graag ook solliciteren.

  En woon je in Vorden, Duiven, Culemborg of Harderwijk dan past dat ook prima. Vanaf de woonplaatsen Ermelo, Zevenaar en Doetinchem is onze vestiging ook goed bereikbaar.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier