Zorgstudent - jouw bijbaan in de zorg!
TanteLouise
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
5 dagen geleden

Wie zoeken we?

Wat denk je, word jij bij tanteLouise het zonnetje in huis? Dat zou heel mooi zijn. Want als je bij tante aan de slag gaat,moet je wel wat in je mars hebben.

TanteLouise biedt kwalitatief hoogwaardige zorg en is op tal van fronten zelfs toonaangevend. Dat vraagt met een hip woord - bijzondere skills van onze medewerkers.

Werkplezier bijvoorbeeld en het hart op de juiste plek. Maar tante vindt het ook belangrijk dat je met veel inzet je zorgopleiding volgt (bijvoorbeeld de opleiding tot Verzorgende IG, Verpleegkundige of HBO Verpleegkundige) en staat te trappelen om nu al de nodige werkervaring op te doen.

Waar je dan in je opleiding weer de vruchten van plukt Mooi meegenomen, toch?

O ja, niet onbelangrijk : je moet wel minimaal 16 jaar zijn.

Waar ga je werken?

Als je bij tanteLouise aan de slag gaat, werk je niet bij zomaar een zorginstelling. TanteLouise is niet bepaald doorsnee, geen dertien in een dozijn.

Een tikkeltje eigenzinnig zelfs en daar zijn we ook trots op. Bij tante kijken we anders naar hetzelfde en zijn we altijd op zoek naar dingen die er nog niet zijn.

Dat maakt dat tanteLouise in de ouderenzorg toonaangevend is als het gaat om innovatie en vernieuwing. Wat te denken van slimme vloeren, heupairbags en futuristische brillen waarmee je op afstand een diagnose stelt. Ontdek het zelf maar!

Met 18 locaties en ruim 2.500 medewerkers en vrijwilligers behoort tanteLouise tot de grootste werkgevers in de regio van de Brabantse Wal.

Dat heeft een voordeel : er is altijd wel een gastvrij verzorgings- of verpleeghuis van tante bij jou in de buurt, of je nu in de gemeente Bergen op Zoom, Steenbergen of Woensdrecht woont.

Wat bieden we je?

Je inzet en je zonnig humeur zijn tanteLouise uiteraard wel wat waard. In ruil biedt tante je niet alleen een uitdagende bijbaan, leuke collega’s en een fijne werksfeer maar ook niet onbelangrijk! een prima salaris : schaal FWG 20 van de cao VVT.

Om heel precies te zijn is dat minimaal 11,34 euro en maximaal 14,98 euro bruto per uur. Wat ook goed is om te weten, is dat we nadrukkelijk rekening houden met jouw wensen, dat betekent dat je lekker flexibel kunt worden ingezet.

Zo hou je ook nog fijn wat vrije tijd over, zodat je ook zelf lekker kunt genieten van je weekend! Prima geregeld, dus!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier