Gezocht: Magazijn medewerker die zijn/haar heftruckcertificaat wil halen Apeldoorn
Logistic Force
Apeldoorn, NL
6 dagen geleden

Locatie : Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar magazijn talent! Heb je hier ervaring in en wil je je blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld je heftruckcertificaat te halen? Solliciteer dan nu!

WAT GA JE DOEN?

Als magazijn medewerker ga je alle voorkomende magazijn werkzaamheden verrichten. Hierbij kun je denken aan het verzamelen van orders, laden en / of ompakken van gepikte orders, het controleren van de juiste aantallen en productcodes en het signaleren van eventuele afwijkingen.

Daarbij zul je verschillende werkzaamheden uitvoeren met behulp van een heftruck, zoals het laden en / of lossen van vrachtwagens.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste aanpakker die secuur werkt. Je hebt ervaring met de werkzaamheden in een magazijn of loods.Je hebt een proactieve houding en je hebt een heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Logistic Force en bieden jou een prettige werkomgeving bij onze opdrachtgever. Je ontvangt salaris conform de cao en je gaat werken met leuke collega's.

Tevens hebben wij verschillende opleidingsmogelijkheden via onze eigen Logistic Force Academy!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier