Verkoper , KPN
Randstad
Hardewijk, NL
4 dagen geleden

Stel je voor; een baan met een lekker salaris, doorgroeimogelijkheden en een opleidingsbudget om jezelf te ontwikkelen Daar droomt toch iedereen van?

Zullen we eens kijken of deze baan iets is voor jou?

 • Ben jij communicatief vaardig?
 • Wil jij een salaris van €10,53 bruto per uur?
 • Zet jij altijd de klant op nummer één?
 • Wil jij een opleidingsbudget van €1500 per jaar?
 • Ben jij resultaatgericht?
 • En? Kan jij op alle punten "JA" antwoorden? Dan is dit de baan voor jou!

  Maar wat ga je dan precies doen?

  Jij wordt de nieuwe top verkoper bij KPN in Harderwijk . Dit houdt in dat jij niet alleen bezig bent met het verkopen van de nieuwste telefoon, abonnementen of leuke accessoires maar ook met het bieden van de beste service.

  Jij als verkoper weet hoe je moet omgaan met klanten. Komt er een nieuwe klant binnen? Dan begroet jij deze vriendelijk, vraagt of jij kan helpen en biedt een lekker kopje koffie aan.

  Als verkoper bij KPN doe namelijk net even een stapje extra. Buiten het helpen van de klanten is het netjes en schoon houden van de winkel minstens zo belangrijk.

  En laten we niet vergeten dat er natuurlijk ruimte is om even de nieuwste aflevering van je favoriete serie te bespreken met je collega’s.

  Mocht het druk worden, schrik jij hier niet van terug. Jij als verkoper weet je hoofd koel te houden en helpt elke klant met evenveel aandacht.

  Doordat jij weet hoe je de behoefte van de klant moet achterhalen kan jij hier ook makkelijk op in spelen. Hierdoor voelt de klant zich gehoord en geholpen.

  Dit maakt jou de top verkoper die KPN Harderwijk zoekt!

  KPN wil groeien en dat willen ze samen met jou. Dit houdt in dat jij als verkoper de kans krijgt om je te ontwikkelen in de tijd van de baas.

  Heb jij een toffe cursus gezien die jou gaat helpen om je sales te verhogen; DOEN! Door het opstellen van een persoonlijkontwikkelplan met je manager ga jij er voor zorgen dat jij de verkoper wordt die KPN een stapje verder helpt.

  Groeien doe je niet alleen, dat doe je samen.

  Wat is nog meer belangrijk om te weten?

 • Jij hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Jouw reiskosten worden vergoed naar Harderwijk;
 • Jij krijgt een contract van 20-25 uur;
 • Jij kan doorgroeien binnen één van de grootste telecombedrijven;
 • Wij nemen binnen één werkdag contact op met jou om je zo snel mogelijk verder te helpen.
 • Ben jij deze verkoper in Harderwijk? Klik dan nu op de sollicitatiebutton of mail je cv naar kimberly.van.weerdenburg nl.

  randstad.com. Heb je nog een korte vraag? Bel of Whats app Kimberly op 06-20212696.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Weerdenburg, Kimberly van

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier