Junior BI Consultant
Eiffel
Rotterdam, Nederland
2 dagen geleden

DIT GA JE DOEN

Het ondersteunen van organisaties in het streven naar een data gedreven manier van werken middels data analyse en visualisatie.

Als Junior BI Consultant (ook wel Business Intelligence Specialist) ben jij de 'linking pin' tussen de business en de BI-afdeling.

In deze dynamische rol komen alle aspecten van BI samen. Zo kun je de Gemeente Rotterdam helpen een real time dashboard te ontwikkelen in Power BI, waardoor op strategisch en operationeel niveau gestuurd kan worden door relevante inzichten.

Daarbij zorg je ervoor dat de klant het dashboard zelf kan onderhouden als EIFFEL er niet meer is. "Voordoen, samendoen, zelf doen" noemen wij dat.

 • Je ondersteunt organisaties met het verzamelen, analyseren en visualiseren van data, zodat hierop beslissingen gemaakt kunnen worden;
 • Je helpt organisaties om meer datagedreven te gaan werken. Hierbij faciliteer je het gehele proces om tot een hoger niveau te komen;
 • Je begeleidt organisaties in het neerzetten of migreren naar een nieuwe BI-omgeving.
 • DIT IS EEN BI CONSULTANT BIJ TEAM DATA DRIVEN

  Wij bieden jou de mogelijkheid om het pad te bewandelen dat jij graag wilt. Veel zien, leren en vooral ontdekken wat je leuk vindt.

  Ons motto? Blijf je verwonderen! Jij wordt uitgedaagd op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers.

  Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een jong en ambitieus team en tegelijkertijd ontwikkel jij je door persoonlijke begeleiding van onze Senior Consultants als BI Consultant snel op de inhoud.

  Je wordt onderdeel van het team Analytics. Vanuit dit groeiende team lever jij je bijdrage aan vraagstukken om binnen organisaties data gedreven werken centraal te stellen.

  Je bent nieuwsgierig, op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en vindt het leuk om hier met collega's over te sparren.

  Zo creëer je niet allen impact op de organisatie, maar ook op je eigen carrièreontwikkeling.

  Ondanks dat we het grootste deel van onze tijd bij de klant werken, zijn we toch een heel hecht team. We komen wekelijks samen om van elkaar te leren.

  Dan bespreken we dingen waar we tijdens de opdracht bij de klant tegenaan lopen. Zo houden we elkaar continu scherp en leren we veel van elkaar.

  Misschien wel net zo belangrijk : het is ook erg gezellig. In het afgelopen jaar zijn we tijdens verschillende teamuitjes al gaan waterskiën, survivallen en was er bijvoorbeeld een Mario Kart-toernooi.

  Amber, EIFFEL-consultant

  DIT BEN JIJ

  Steeds nieuwe projecten, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Projectmatig werken vraagt om flexibiliteit. Als BI Consultant maak je jezelf snel zichtbaar bij de opdrachtgever.

  Je geeft de organisatie het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen. Daarbij denk en kijk je verder dan de rest.

  Zo voeg je extra waarde toe.

  Je praat veel met mensen, blijft in beweging. Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor EIFFEL? Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen.

  Samen met je collega's ga je als één team voor maximaal resultaat. En net als in de topsport staan er mensen om je heen om je te helpen.

  Voor de functie van BI Consultant breng je daarnaast het volgende mee :

 • Een HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring met front-end BI oplossingen;
 • Kennis en ervaring met Agile werkvormen is een pré;
 • Je hebt ervaring met BI-tools als : Power BI, Tableau of Qlik;
 • Ervaring met SQL en / of dataoplossingen van Azure is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • DIT KRIJG JE VAN ONS

 • Een uitdagende job in een dynamische organisatie (32-40 uur);
 • Bruto maandsalaris tussen 2.700 en 4.000 euro per maand (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • Onkostenvergoeding : 60 euro netto per maand;
 • Leaseauto, telefoon en zakelijke OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Gunstige extra voorwaarden (bonusregeling, premievrij pensioen en collectiviteitskorting).
 • Zet jij graag die extra stap voor je opdrachtgever, door naast je inhoudelijke werkzaamheden mee te denken over hoe relevante inzichten beter gepresenteerd kunnen worden?

  Klik dan op de knop Solliciteren’ en stuur ons jouw cv. Indien er een sollicitatieprocedure ingang zal worden gezet, zullen wij ook een referentie check doen.

  Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier