Verpleegkundige bij Amstelring
Amstelring
Amstelring Hoofdkantoor, Amsterdam
2 dagen geleden

Functie

Als ervaren verpleegkundige niveau 4 hoeven we je niet te vertellen wat je moet doen. Vanuit een natuurlijke passie voor mensen en met veel plezier zet je je volledig in voor de bewoners en cliënten.

Je weet precies waar het op aankomt : je bent hun luisterend oor, biedt hen een helpende hand als dat nodig is, en daagt hen uit om ook zelf dingen te blijven ondernemen.

Voor de verpleegtechnische handelingen draai je je hand niet om, net als voor het schrijven van een goed zorg- of verpleegplan.

Naast een liefdevolle verpleegkundige voor onze cliënten ben je ook een goede gesprekspartner voor de collega s van de andere disciplines.

De uitdaging

Met zoveel kennis en ervaring beseffen dat toe bent aan een wat pittigere, afwisselende invulling van je werk. Daarom bieden we je de kans om te werken binnen een zelfstandig werkend team met collega s vanuit diverse disciplines.

Samen zorgen jullie dat alles voor de cliënten goed geregeld is. Daarbij hebben jullie vanuit een natuurlijke betrokkenheid ook oog voor elkaar.

Omdat je gestructureerd werkt en praktisch bent ingesteld bent, til je de zorgkwaliteit van het team met gemak naar een hoger niveau.

Zo geef je je kennis bijvoorbeeld door aan verzorgenden en helpenden. Prettige gedachte : ook aan jouw ontwikkeling en coaching is gedacht, je teamcoach en ook de kwaliteitsverpleegkundige is je persoonlijke aanspreekpunt.

Profiel

Bij Amstelring willen we alleen het beste voor de bewoners. Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag het volgende terug :

 • Diploma Verpleegkundige niveau 4 of hoger
 • Ervaring en / of affiniteit met de ouderenzorg
 • Oplossingsgerichte en besluitvaardige instelling
 • Je kunt werken met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je houdt graag een oogje in het zeil
 • Je bent de verbinder in de groep, en coachen doe je graag
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens CAO VVT ingeschaald in FWG 45. Mooier kunnen we het niet maken.

  Of toch? Onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn wel erg goed. Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.
 • Mooie extra's zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een sportplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en teamontwikkeling.
 • Geïnteresseerd

  Hebben we je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!

 • Direct solliciteren? Klik op de button en solliciteer via onze website.
 • Meer informatie? Neem contact op met Maud Joosten of Daan van Osta via 06-18718241
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  1069 BW Amsterdam

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier