Microsoft Cloud Engineer
Korndewal
Zwolle, NL
55 minuuten geleden

Functieomschrijving Microsoft Cloud Engineer

De organisatie waarvoor wij een Microsoft Cloud Engineer werven helpt software gedreven organisaties die innovatief, schaalbaar, commercieel succesvol en veilig te werk willen gaan in de transitie naar Microsoft Azure.

Op basis van ervaring is er een best practice gecreëerd waarmee al talloze organisaties van on-premise en legacy succesvol richting de Microsoft Cloud gemigreerd zijn.

Ter uitbreiding van het Continuous Improvement Team zijn wij per direct op zoek naar een aankomend Microsoft Cloud Engineer.

Wat ga je doen?

Als Microsoft Cloud Engineer treed je rechtstreeks in dienst bij een Managed Cloud Solution Provider waar je onderdeel uitmaakt van het Continuous Improvement Team.

Samen met 11 ervaren collega’s ligt jouw focus volledig op het inrichten, onderhouden en optimaliseren van schaalbare Cloud Infrastructureren binnen Microsoft Azure.

Je werkt hierbij regelmatig samen met de technische collega’s van klanten die hun applicatie(s) hebben ondergebracht in Microsoft Azure.

Je verhelpt incidenten, voert changes uit, garandeert de security en ondersteunt bij de verdere optimalisatie binnen Microsoft Azure.

Je signaleert vroegtijdig knelpunten bij evt. patches en updates en treedt hierover adviserend op.

Als Microsoft Cloud Engineer controleer je de infrastructuur en toepassingen, je richt resources in en configureert deze, werkt apps bij, analyseert bedreigingen, maakt back-ups voor resources, ontwikkelt mechanismen voor herstel na noodgeval, past beleid toe, automatiseert processen en beheert zelfs kosten, gedurende de hele IT-levenscyclus.

Je maakt dagelijks gebruik van de ingebouwde Azure-beheer hulprogramma’s voor governance zodat de resources veilig zijn en aan de beleidsregels voldoen.

 • Je richt VM’s in, configureert applicaties en automatiseert repeterende taken met PowerShell. Je verdiept jezelf in Open Source oplossingen;
 • Linux, Kubernetes en Docker waarbij relevante ervaring uiteraard een pré is.

  Wij vragen

 • Hbo- werk en -denkniveau;
 • Je hebt recent een relevante opleiding afgerond of beschikt al over meerdere jaren relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met het inrichten van gevirtualiseerde IT-systemen ten behoeve van applicaties waarbij Microsft Azure kennis een pré is;
 • Je bent leergierig en bereid jezelf volledig te specialiseren binnen Microsoft Azure en jouw kennis te borgen met certificeringen;
 • Je bent nieuwsgierig naar de toepassing van Open Source oplossingen; Linux, Docker en Kubernetes binnen Microsoft Azure;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
 • Arbeidsvoorwaarden Microsoft Cloud Engineer

 • Je treedt rechtstreeks in dienst bij een innovatieve organisatie met Internationale ambities, maakt onderdeel uit van een gedreven team en kan daarnaast rekenen op;
 • Een inspirerende werkomgeving waarin je dankzij drie inhouse MVP’s (Microsoft Most Valued Professionals) altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen;
 • Jaarcontract voor 32 of 40 uur per week met uitzicht op een onbepaalde tijd contract bij goed functioneren;
 • Omgeving waarin het resultaat van jouw inspanningen telt, werktijden afwisselend zijn en grotendeels vanuit huis uitgevoerd kunnen worden;
 • Een uitstekend salaris dat gebaseerd wordt op jouw relevante kennis en ervaring (vraag hier gerust naar);
 • Standaard 26 vakantie, 8% vakantiegeld en een goed pensioen dat dankzij een lifecycle premie is afgestemd op jouw situatie;
 • Een bijdrage van €500,- voor jouw thuiswerkplek, laptop, telefoon en mobiliteitsbudget (of leaseauto);
 • Twee moderne kantoorlocaties met on- en offline vrijdagmiddagborrels, een verzorgde lunch en regelmatig leuke activiteiten.
 • Onze klant

  De organisatie waarvoor wij een Microsoft Cloud Engineer werven is een groeiende Managed Cloud Solution Provider met inmiddels 35 vaste medewerkers.

  Dankzij betrokken specialisten en een nauwe samenwerking met Microsoft is er een bewezen best practice ontwikkeld om organisaties vanuit on-premise en legacy te migreren naar de Microsoft Cloud.

  De organisatie staat bekend om diepgaande kennis van Microsoft Azure. Dit vertaalt zich niet alleen richting hoogwaardige oplossingen voor klanten.

  Binnen het huidige team hebben drie vaste medewerkers het MVP-certificaat (Microsoft Most Valuable Professional) ontvangen als erkenning voor hun inzet binnen de Microsoft Communities.

  Wil je meer weten over de organisatie met een Internationale groeiambitie? Neem dan contact op via 033-4779337 en vraag naar Maykel Korndewal.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier