Financial Controller (m/v)
DocMorris N.V.
Heerlen, Netherlands
2 uur geleden
source : Join

Normal ist der Anfang vom Ende " - dit is de bedrijfsfilosofie van de grootste postorderapotheek in Europa. Deze filosofie heeft DocMorris tot het beroemdste apothekersmerk in Duitsland gemaakt.

De dochteronderneming van Zur Rose Group AG staat voor veilige, hoogwaardige levering over heel Duitsland en farmaceutische advisering voor meer dan 3 miljoen klanten.

Ongeveer 600 medewerkers werken met passie en vooruitstrevende ideeën in internationaal georiënteerde teams continue aan het succes van DocMorris.

These will be your tasks

Denk je in digitale oplossingen of heb je zelfs ervaring met de automatisering van financiële processen, bijvoorbeeld met SAP of RPA?

Dan ben jij wellicht onze ideale kandidaat voor de positie :

Financial Controller (m / v)

40 uur per week, standplaats Heerlen (Avantis)

DocMorris is een in Nederland gevestigde N.V. met een afzetmarkt in Duitsland, waardoor je als Financial Controller op een Nederlandse afdeling werkt met een dynamische grensoverschrijdende impact.

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor een juiste opzet, inrichting en gebruik name van onze financiële administratie.

Voor correcte maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen controleer, verwerk en analyseer je de balans en de winst- en verliesrekeningen.

Op een kritische, analytische en klantgerichte wijze werk je samen met jouw collega’s ter verbetering van de (digitale) processen voor een optimale dienstverlening.

Je bent het aanspreekpunt voor onze externe accountants en interne controllers met betrekking tot vragen over de financiële administratie en processen.

Verder neem je in het team de rol als Tax coördinator waar, je coördineert onze fiscale vraagstukken voor o.a. VpB, btw en Transfer Pricing met interne en externe stakeholders.

You're offering these qualifications

Wat breng je mee

 • minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting van bedrijfsadministratie of vergelijkbaar (een universitaire opleiding is een pré);
 • minimaal 5 jaar werkervaring in een soort gelijke functie;
 • gevorderde kennis van en ervaring met MS Excel is een absolute must, ervaring met SAP is een pré;
 • affiniteit, en bij voorkeur ervaring, met projecten (bijvoorbeeld procesverbeteringen, integraties, implementatie van nieuwe accountingstandaarden en etc.);
 • accuratesse en (eigen)verantwoordelijkheid;
 • zelfstandigheid, pro activiteit en flexibiliteit;
 • kennis van de Duitse taal is een pré.
 • We're offering these benefits

  Wij bieden jou

 • een uitdagende baan in een snel groeiende, grensoverschrijdende financiële afdeling;
 • inspirerende werkomgeving in een internationale en heel dynamische organisatie;
 • boeiende (internationale) projecten en interessante uitdagingen met grote eigen verantwoordelijkheid;
 • mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling en een plezierige informele werksfeer.
 • Enthousiast?

  Ben je enthousiast over deze functie en denk je dat je het DocMorris plaatje past? Stuur dan je motivatie en CV. Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met Marie-

  Jose Stremme van onze HR-afdeling.

  DocMorris N.V. Human Resources Avantisallee 152 - 6422 RA HEERLEN T : 045 - 2017152

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier