Verpleegkundig specialist of Physician Assistent voor een gezondheidscentrum | parttime
BKV
Rijswijk
1 dag geleden

Deze vacature staat origineel op .

Verpleegkundig specialist of Physician Assistent voor een gezondheidscentrum parttime

Spreekt dit jou aan?

Een uitdagende baan, waarin je intensief samenwerkt met de diverse zorgdisciplines. Jij draagt bij aan de kwaliteit van zorg en aan de tevredenheid van de patiënten.

Jouw nieuwe baan

Het verrichten van diagnostische en therapeutische handelingen die gebruikelijk zijn binnen de huisartsgeneeskunde, is waar jij je mee bezig gaat houden.

Als verpleegkundig specialist of Physician Assistant heb je een eigen spreekuur waarin je patiënten ziet. Je draagt bij aan de kwaliteit van zorg en aan de tevredenheid van deze patiënten.

Ook werk je mee aan een goede praktijkvoering.

Jouw nieuwe werkplek

Je gaat aan de slag in een dynamisch gezondheidscentrum met circa 7.500 patiënten. De praktijk is ingericht conform de Lean principes wat jou als VS / PA overzicht geeft.

Hospitality naar de patiënten is onderwerp van gesprek. De praktijkorganisatie is gebaseerd op de principes van zelforganisatie / Holacracy.

Naast de reguliere huisartsenzorg in het gezondheidscentrum kunnen patiënten ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie, diëtiek en psychologische zorg.

Het team bestaat uit vijf huisartsen, één VS, twee POH-S, één GZ psycholoog, twee POH-GGZ, drie fysiotherapeuten, twee diëtisten en een team doktersassistenten.

De praktijk werkt samen met een podoloog, wijkverpleegkundige en een ergotherapeut. De apotheek bevindt zich om de hoek.

Verder wordt intensief samengewerkt met een andere huisartsenpraktijk die iets verderop gelegen is. Het team werkt goed samen in een collegiale sfeer, zo wordt bijvoorbeeld tijd gemaakt voor een gezamenlijke lunch.

Hierdoor hangt er een fijne werksfeer.

In 2022 gaat de praktijk verhuizen naar een nieuw, modern onderkomen waar ook een apotheek is gevestigd. Deze nieuwe praktijk is zeer goed te bereiken vanaf A4, A12 en met het openbaar vervoer

Wat breng je mee?

Jij bent deskundig, respectvol en optimistisch. Om in aanmerking te komen voor deze vacature ben je gediplomeerd als verpleegkundig specialist of Physician Assistant.

Je hebt een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling. Vanzelfsprekend ben je BIG-geregistreerd. Ook bezit je al enige werkervaring in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum.

Je kunt zelfstandig werken en neemt de verantwoordelijkheid op je. Tot slot lever je graag een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de dienstverlening en aan vernieuwingen in de zorg.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur per week. Het aantal uur en de dagen die je werkt, worden in goed overleg met jou bepaald.

Deze praktijk gaat graag een lange termijn verbinding met jou aan.

Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao huisartsenzorg. Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring.

Ook is er veel ruimte voor ontwikkeling en scholing.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier