Senior Assistent Accountant
BOEKESTIJNKESTER EN PARTNERS
Rijswijk, Netherlands
5 dagen geleden

Als Gevorderd Assistent Accountant binnen het team van enthousiaste collega’s, met uitdagende klantenportefeuilles, ben je mede verantwoordelijk voor het verzorgen van de totale administratie van een diversiteit aan cliënten.

Je onderhoudt contact met de klant voor wat betreft de uitvoering van de opdracht. Je toont zichtbare passie voor je werk en klanten.

Out of the box’ denken vind je logisch, evenals gestructureerd en geordend werken.

Naast de controle van jaarrekeningen, zul je je ook bezig houden met het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van tussentijdse cijfers, begrotingen e.d.

Daarnaast heb je grote affinitieit en enige ervaring met IT binnen de financiële wereld. Je bent bekend met het ontwikkelen en onderhouden van managementinformatiesystemen .

Wij bieden je naast een leuke dynamische baan, flexibele arbeidsvoorwaarden afgestemd op individuele wensen (o.a. een marktconform salaris, variabele werktijden en een pensioenregeling) en alle mogelijkheden tot het volgen van opleidingen om je verder te kunnen ontwikkelen.

Beschik je over :

 • Een afgeronde HBO opleiding richting accountancy;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op een vergelijkbaar accountancy kantoor;
 • Klantgerichte en pro-actieve instelling;
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden;
 • Teamspirit, cliëntgerichtheid, flexibiliteit en daadkracht.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier