Commercieel Medewerker Internationaal
Raaak Personeel
Gorinchem, NL
12 dagen geleden

Ben jij een talenknobbel met commerciële talent? Volgende week al aan de slag? Wij zoeken een International Sales Assistant.

Salaris €2200 en €3200 bruto per maand. Voor een van onze opdrachtgevers in de buurt van Gorinchem zoeken we een International Sales Assistant.

Jij houdt overzicht over meerdere internationale verkoopprocessen en je houdt contact met bijvoorbeeld lokale overheden.

Je uitdaging : offertes volgens de juiste prioriteit verwerken in een turbulente omgeving. De functie is in de binnendienst en het is voor langere tijd.

Verleg jij graag grenzen en krijg jij energie van het behalen van nieuwe doelen? Kom jij tot bloei binnen een energieke werksfeer?

Je streeft je ernaar om samen met je team doelstellingen te behalen en te zorgen voor goed onderbouwde dossiers en offertes.

Jij bent de duizendpoot die alles in de gaten houdt. Je denkt in mogelijkheden en gaat voor optimaal resultaat. Jij hebt een helicopterview waardoor je hoofd en bijzaken altijd gemakkelijk kunt scheiden.

Functieeisen

 • Minimaal een afgeronde (commerciële / bedrijfskundige) MBO-opleiding (harde eis);+ Minimaal éém jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met ERP-systemen (bij voorkeur Navision);+ Een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en / of Franse taal.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier