Ervaren Operators Pernis m/v
Shell
Netherlands
2 dagen geleden

Voor deze dynamische locatie zijn wij op zoek naar energieke ervaren Operators (m / v) voor zowel Proces als Verlading, die hun ervaring en kennis willen inzetten en verder ontwikkelen binnen onze industrie!

Wat ga je doen?

Als ervaren Operator kom je te werken volgens een 2-2-2 volcontinurooster, in een ploeg die uit één of meer teams bestaat.

Elk team is verantwoordelijk voor één of meerdere processen. Een ploeg wordt geleid door een (Assistant) Productie Team Lead en bestaat uit Operators van verschillende functieniveau's.

Na een inwerkperiode en trainingstraject word je verantwoordelijk voor de alle voorkomende operationele en relevante niet-

operationele werkzaamheden op een aantal onderdelen van jouw unit onder uiteenlopende operationele omstandigheden.

Uiteraard beschik jij over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel voor persoonlijke veiligheid en procesveiligheid met aandacht voor de positie van het bedrijf in de samenleving.

Je bent niet bang anderen aan te spreken op gedrag en gedraagt je als rolmodel voor veilig werken.

Je beoordeelt afwijkingen in de werking van proces en apparatuur en draagt zorg voor het monitoren en bewaken van de condities hiervan.

Je onderkent in zo vroeg mogelijk stadium mogelijke problemen ten aanzien van veiligheid, milieu, kwaliteit en neemt hierna dienovereenkomstig acties.

Je hebt dan ook ervaring met het melden en doorvoeren van verbeteringen met als doel de processen te optimaliseren.

Tevens voelt je verantwoordelijk voor een duidelijke wachtoverdracht en ziet er op toe dat iedereen conform de op de werkvergunning gestelde condities werkt en je neemt waar nodig corrigerende maatregelen.

Specifieke taken van Operators bij Verlading (ROM / CVP) zijn onder andere expeditie werkzaamheden, het aan- en afkoppelen van wagons, tanks en schepen, het nemen van monsters, proces besturingswerkzaamheden in de controle kamer, etc.

De Verladingoperators van ROM maken deel uit van de Bedrijfsbrandweer. Indien nodig bieden wij jou hiervoor aanvullende opleidingen.

In de functie van Operator heb je contact met collega’s, technologen, Onderhoud en contractors. Je vervult een coachende rol naar jouw meer junior collega’s en draagt bij aan een positieve teamcultuur waardoor iedereen successen behaalt.

Uiteraard verricht je jouw werkzaamheden op een veilige, milieubewuste en zo efficient mogelijke wijze, conform de richtlijnen die daaraan gesteld worden.

Wat bieden wij jou?

Als je start als ervaren Operator in Shell Pernis start je direct met ons opleidingstraject. Dit traject bestaat uit verschillende modules waarmee je jouw kennis van onze locatie en jouw unit specifiek, verder gaat ontwikkelen.

In overleg met onze afdeling Learning & Development wordt gekeken voor welke modules jij, afhankelijk van jouw achtergrond en werkervaring, vrijstelling kunt krijgen.

Met het afronden van de verschillende modules over de jaren heen, maak je progressie en promotie in jouw carrière binnen Shell.

In het traject wordt je ondersteund door een mentor en Unittrainer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier