Manager assurance
Grant Thornton LLP
Arnhem
2 dagen geleden

In het kort

Wie : Een (bijna) afgestudeerde RA met minimaal 7 jaar ervaring binnen de controlepraktijk. Wat : Controles uitvoeren voor aansprekende internationale en nationale klanten en je geeft leiding aan de controleteams.

Waarom : Ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten die je uitvoert binnen een ambitieuze organisatie, de opleidingsmogelijkheden en de persoonlijke en open werksfeer.

Waar : Jouw standplaats is Arnhem, maar je wordt ook in andere regio’s ingezet.

De functie

Als manager assurance ben je onderdeel van een team met een gezonde dosis ambitie. Je cliëntenportefeuille varieert van corporate cliënten tot lokale ondernemers.

Die veelzijdigheid vind je ook terug in de branches waarin onze cliënten actief zijn. Voor jouw cliënten ben jij de gesprekspartner.

Je onderhoudt indien nodig de contacten met andere accountants (al dan niet uit het Grant Thornton netwerk) en specialisten binnen de eigen organisatie.

Naast het zelfstandig werken aan (complexe) jaarrekeningcontroles geef je ook leiding aan de controleteams. Je fungeert als coach en begeleidt de teamleden bij hun groei in het vak, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Je wordt ook ingezet bij de werving van cliënten, bijvoorbeeld bij evenementen of acquisitiegesprekken.

Wij zoeken

Als manager assurance herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Een (bijna) afgestudeerde RA.
 • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring binnen de controlepraktijk.
 • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten.
 • Je bent commercieel ingesteld.
 • Je hebt een nauwkeurige en professioneel kritische instelling met een rechte rug.
 • Je bent maatschappelijk betrokken.
 • Je hebt goede kennis van de Engelse taal.
 • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden : collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.
 • Wij bieden : Jezelf blijven ontwikkelen

  Wij bieden je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken en groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, aanmoedigt.

  Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma (allen geaccrediteerd door de NBA), intern stagebureau en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.

  Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk ons korte filmpje ().

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier