Financial Controller
YACHT
Den Haag, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Als Financial Controller stel je managementrapportages op, geef je advies over financiële, bedrijfskundige en strategische vraagstukken en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van de budgettering en de maandafsluiting.

Jij bent de expert bij onze klanten. Je maakt het verschil in de organisatie, zorgt voor een tevreden klant en ontwikkelt jezelf verder in jouw loopbaan op kennis en soft skills.

Wij creëren samen een carrièrepad waarin jij jezelf volop ontwikkelt en kansen krijgt op doorgroei naar een volgende stap in jouw carrière.

Wij zijn op zoek naar Financial Controllers uit de omgeving Den Haag die energie krijgen van uitdaging en afwisseling. Je gaat verschillende opdrachten vervullen bij onze klanten binnen de publieke sector, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, stichtingen en onderwijs.

Naast jouw opdracht bij de klant, deel jij ook jouw kennis en ervaring met collega's binnen Yacht. Je bouwt jouw netwerk verder uit, neemt deel aan onze communities over de financiële trends en ontwikkelingen en bezoekt events en borrels met vakgenoten.

Samen met jouw Yacht collega’s lever je een bijdrage aan ons vakgebied en grote kennisnetwerk.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende en veelzijdige functie zoeken wij een Financial Controller die beschikt over :

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een financiële richting;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de publieke sector;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Flexibiliteit, communicatieve vaardigheden, ondernemerschap en een teamwork mentaliteit.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Werken als Financial Controller bij Yacht is een carrièreversneller voor jouw loopbaan! We bieden jou :

 • Een contract van 32 of 36 uur;
 • Een bruto jaarsalaris tot €52.000,- op basis van 36 uur (excl. vakantiegeld), afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • Aantrekkelijke bonusregeling die kan oplopen tot een bruto maandsalaris per jaar;
 • Pensioenregeling Plus;
 • Coaching op inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een opleidingsbudget voor onze Yacht Academy en kans op deelname aan ons Future Finance Change Program;
 • Een groot netwerk van professionals met diverse activiteiten zoals masterclasses, netwerkbijeenkomsten, kennissessies, onze jaarlijkse BBQ en borrels.
 • Bedrijfsinformatie

  Yacht Finance heeft een landelijk netwerk van ruim 500 Finance professionals op onze 7 regiokantoren. Deze functie valt in het team Finance non-profit waar 7 Sales- en Recruitment Consultants zich dagelijks bezighouden met het coachen van onze professionals in hun loopbaan.

  Wij werken voor de regio’s Den Haag, Rotterdam en Utrecht , jij mag dus verwachten dat jij een opdracht in een van deze regio’s gaat vervullen.

  Onze klanten zijn de Rijksoverheid (o.a. Ministerie van Justitie en Veiligheid, Ministerie van Defensie, Ministerie van Economische zaken en Klimaat, Belastingdienst etc.

  Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam en verschillende stichtingen en onderwijsinstellingen. Jij gaat dus onderdeel uitmaken van een regionaal Overheid netwerk met masterclasses, netwerkbijeenkomsten en borrels.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier