Acceptant verzekeringen, Nationale Nederlanden
Randstad
Den Haag, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden

Heb jij ervaring met als administratief medewerker met telefonisch contacten met tussenpersonen? Wil jij nog meer WFT-certificaten halen?

Dan is de functie van acceptant Brandschade bij Nationale Nederlanden echt wat voor jou!

Het is vrijdag en jij bent alweer een tijdje aan het werk bij Nationale Nederlanden. Als acceptant Brandschade schakel jij met tussenpersonen over verschillende offertes.

Jouw telefoon gaat en jij neemt aan. Een tussenpersoon belt voor zijn klant die vorige week een kroeg heeft geopend. De kroeg moet natuurlijk wel goed verzekerd zijn als er mogelijk brand uitbreekt.

De tussenpersoon geeft aan dat hij niet alleen het pand van de kroeg wil verzekeren, maar ook de voorraad. Samen met jou stemt de tussenpersoon de verzekeringsafspraak af en maak jij de offerte helemaal op.

Naast het telefonische klantcontact ben jij ook bezig met administratieve gegevens invoeren en binnengekomen informatie verwerken in de systemen.

Als je de tussenpersoon hebt geholpen en administratief de gegevens hebt verwerkt, zie je dat het tijd is om naar huis te gaan.

Lekker van het weekend genieten en volgende week weer een nieuwe werkweek!

Wie ben jij :

Voor de functie van acceptant Brandschade dien je ervaring te hebben met acceptatiewerkzaamheden, in bezit te zijn van een WFT Basis (WFT Schade is een pré) en dien je stressbestendig te zijn, gezien de hoge werkdruk.

Startdatum is 2 maart en de opdracht duurt tot 1 juli 2020. Verder dien je voor 24 uur per week beschikbaar te zijn.

Wat krijg jij?

 • Een mooi startsalaris van 19,08 euro per uur.
 • Ontwikkelmogelijkheden aan de hand van trainingen en WFT-opleidingen.
 • Mooie werkplek op het hoofdkantoor van Nationale Nederlanden
 • Klinkt dit als jouw nieuwe droombaan? Solliciteer dan snel met een up-to-date CV en motivatiebrief en dan nemen Defne en Casper contact met jou op!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier