GZ Psycholoog
Youz
Rotterdam
4 dagen geleden

GZ Psycholoog Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het FACT Rotterdam een GZ psycholoog. Dit ga je doen Ben jij op zoek naar die uitdagende baan waar geen enkele dag hetzelfde is?

Ben jij benieuwd naar jongeren in de leeftijd van 7 tot 23 jaar en hun omgeving? Wil je samen met deze jongeren en hun gezin de mogelijkheden onderzoeken om tot herstel van situaties te komen?

Ben je een betrokken, bevlogen teamplayer die niet snel opgeeft? En vind je het ook belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen?

Dan heeft FACT Youz binnen de dynamische omgeving van het Rotterdamse, de topbaan voor jou.

De 4 FACT teams werken outreachend en zijn gehuisvest in Rotterdam en op de Zuid-Hollandse Eilanden. In deze teams werken collega’s van verschillende disciplines en met een diversiteit aan achtergronden.

Dit biedt de professionele ruimte om vanuit de verschillende invalshoeken naar een vraagstuk te kijken om tot de beste behandeling te komen.

Wij bieden dan ook EMDR, CGT, DGT en psychologische behandelingen.

Onze teams zijn gecertificeerd maar dit betekent niet dat onze ontwikkelingen stil staan. Voor de komende periode willen we onze deskundigheid en professionaliteit vergroten door de samenwerking met de poli’s te intensiveren, het beter positioneren van ervaringsdeskundigheid en nog beter samen te werken met de netwerkpartners in onze regio.

Daarnaast staat een gezond werkklimaat met een evenwichtige caseload hoog op onze agenda.

Onze nieuwe collega dagen wij uit om aan deze ontwikkelingen een bijdrage te leveren. Wij zoeken met humor en creativiteit aansluiting bij onze jongeren en hun omgeving om zo de juiste behandeling te kunnen bieden die bijdraagt aan hun herstel.

Uitgangspunt daarbij is het werken vanuit de eigen kracht van onze jongeren. Om dit te bereiken werken we nauw samen met de diverse poli’s, wijkteams en digitale platforms en bieden we daarnaast ook hoogspecialistische GGZ, opname en crisisopvang.

Na een inwerkperiode ga je aan de slag met het behandelen van jongeren en hun gezin :

 • Je geeft professionele invulling aan je rol als regiebehandelaar en coördineert
 • Je geeft mede sturing aan diagnostiek en behandeling
 • Omdat geen dag hetzelfde is, zie je iedere dag weer andere jongeren, in een andere omgeving met wisselende intensiviteit van zorg.

  Als onze nieuwe collega ga je naar onze jongeren toe om hen in de eigen vertrouwde omgeving die behandeling te bieden die nodig is.

  Je bent daardoor veel op pad en met de andere netwerkpartners in de regio, verbeter je de zorg rondom deze jongeren en hun gezin.

  Dit ben jij Om de uitdagingen in deze veelzijdige baan het hoofd te kunnen bieden, dien je wel stevig in je schoenen te staan en op tijd je grenzen aan te geven.

  Daarbij ondersteunen we je door je vanaf de eerste werkdag te verbinden aan een collega die je als buddy met raad en daad zal bijstaan.

  Onze nieuwe collega onderschrijft de kernwaarden betrouwbaar, respectvol en deskundig en weet op welke wijze onze jongeren gemotiveerd kunnen worden om hulp te aanvaarden.

  Flexibiliteit is van belang omdat je dag anders kan lopen dan je van tevoren had gepland. Verder ben jij :

 • Een BIG geregistreerde GZ psycholoog
 • Bij voorkeur aangevuld met EMDR / CGT
 • Ervaring binnen de ambulante zorg in de (S)GGZ
 • Je beschikt over een rijbewijs en auto om binnen een grote regio naar onze jongeren en locaties te reizen
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Wij geloven in de ontwikkeling van onze collega’s om daarmee de kwaliteit van de zorg continue te kunnen verbeteren. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Parnassia Groep Academie die allerlei opleidingen, cursussen en trainingen aanbiedt.

  Het betreft de functie GZ Psycholoog voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier