Sales Director Europe - Solar Industry
Ebbinge
Deventer, Netherlands, NL
19 uur geleden
source : Joblift

Nederlandse leverancier van montagesystemen voor zonnepanelen voor platte en schuine daken. Wereldwijd actief. Duurzaam, snelgroeiend en ondernemend.

Private equity-owned.Organisatie is in 15 jaar uitgegroeid tot wereldwijd leidende speler in de solar industry. Behoort tot de top 250 snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Grote investeringen in innovatie, R&D en gepatenteerde technologieën. Markt is continu in beweging. Verkoop aan distributeurs en EPC bedrijven.

De gezochte sales director leidt en bouwt Europese verkoopteams en customer support organisatie. Vergroot marktaandeel en zet juiste klantsegmentatie in.

Professionaliseert sales processen en brengt structuur in commerciële organisatie. Verbindt klantenwens met R&D. Bewezen succesvol in behalen van ambitieuze targets in snelgroeiende industrie.

De Sales Director is een natuurlijk sparring partner in sterk directieteam. Schakelt makkelijk op alle niveaus. Energieke leider en coach van internationale verkoopteams.

Is zelf actief betrokken bij het binnenhalen van nieuwe klanten en closen grote deals. Heeft affiniteit met techniek. Intelligent en leergierig.

Gedreven en nuchter. Uitstekende Sales Director Europe - Solar Industryrealiseert ambitieuze (inter)nationale groeiLinkedin share : Deel via LinkedInNederlandse leverancier van montagesystemen voor zonnepanelen voor platte en schuine daken.

Wereldwijd actief. Duurzaam, snelgroeiend en ondernemend. Private equity-owned.Organisatie is in 15 jaar uitgegroeid tot wereldwijd leidende speler in de solar industry.

Behoort tot de top 250 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Grote investeringen in innovatie, R&D en gepatenteerde technologieën.

Markt is continu in beweging. Verkoop aan distributeurs en EPC bedrijven. De gezochte sales director leidt en bouwt Europese verkoopteams en customer support organisatie.

Vergroot marktaandeel en zet juiste klantsegmentatie in. Professionaliseert sales processen en brengt structuur in commerciële organisatie.

Verbindt klantenwens met R&D. Bewezen succesvol in behalen van ambitieuze targets in snelgroeiende industrie. De Sales Director is een natuurlijk sparring partner in sterk directieteam.

Schakelt makkelijk op alle niveaus. Energieke leider en coach van internationale verkoopteams. Is zelf actief betrokken bij het binnenhalen van nieuwe klanten en closen grote deals.

Heeft affiniteit met techniek. Intelligent en leergierig. Gedreven en nuchter. Uitstekendearbeidsvoorwaarden. Participatie mogelijk.

ReagerenPublicatiedatum : 5 april 2019Referentie : 30659Locatie : Deventer

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier