Eerste Monteur Elektrotechniek, locatie Den Helder
ENGIE
Den Helder , North Holland, Netherlands
5 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING n de functie van Eerste Monteur Elektrotechniek, locatie Den Helder geef je leiding aan de dagelijkse uitvoering van kleine projecten of (delen van) grote projecten.

Samen met jouw team van monteurs zorg jij voor de uitvoering van elektrotechnische projecten, plaats je installaties in kantoorgebouwen en andere utiliteitspanden waar je zorgt voor vervanging of uitbreiding van de bestaande installaties. Dit ga je doen :

 • Je plaatst elektrotechnische installaties in kantoorgebouwen en utiliteitspanden
 • Je zorgt voor vervanging of uitbreiding van de bestaande installaties
 • Je let goed op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen en dat het werk binnen de gestelde tijd gereed is
 • Je werkt soms voor langere tijd op één groot project, de andere keer betreft het een kortere klus die in korte tijd moet worden gerealiseerd
 • Als eerste monteur zorg jij voor ervaring op de werkvloer en zorg je dat monteurs weten hoe ze hun werk kunnen doen, in samenspraak met de chef-monteur
 • FUNCTIE-EISEN

 • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting Elektrotechniek
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL en NEN 3140 certificaat
 • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring
 • Je beschikt over gedetailleerde vakkennis met betrekking tot installatie werkzaamheden
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een leidinggevende functie als eerste monteur op het gebied van elektrotechnische installaties binnen de utiliteit
 • WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.

  000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

  CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren en solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Marco Sanchez via email marco.sanchez engie.com of telefonisch op telefoonnummer 06 - 821 256 20. Monteurs

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier