Vacature Trainee Sorteertechnologie
Greefa
Tricht
4 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Wil jij de wereld zien? En heb je net je (technische of agrarische) HBO opleiding met diploma afgerond? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product?

Solliciteer dan op onze vacature Trainee Sorteertechnologie in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon die er samen met collega’s voor zorgt dat onze klanten optimale prestaties met onze sorteer- en verpakoplossingen behalen. Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht / Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit.

Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier