Project Manager Onderzoek
MWM2 B.V.
Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wie jij bentJe bent communicatief sterk, klantgericht en hebt altijd overzicht. Je zorgt dat projecten soepel verlopen door meerdere ballen succesvol tegelijkertijd in de lucht te houden.

Daarnaast ben je resultaatgericht en weeg je diverse belangen makkelijk af. Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond en bij voorkeur 3 jaar relevante werkervaring als Projectmanager van grote onderzoekstrajecten aan bureauzijde.

Het teamHet Not for Profit & Media team bestaat uit 10 gedreven onderzoekers. Zij voeren kwantitatieve onderzoeken uit : zoals tevredenheidsonderzoek, klantbelevingonderzoek, communicatie-onderzoek en marktverkenning onderzoeken.

Het team is gespecialiseerd in de Media en Overheidsbranche. Binnen de overheidsbranche haalt het team vaak via een aanbestedingsprocedure grote en complexe projecten binnen.

Voorbeelden van klanten waar het team voor werkt zijn KVK, NSE, UWV en NPO. Even voorstellenMWM2 is een marktonderzoeksbureau, maar liever noemen wij onszelf een luisterbureau.

Door te luisteren brengen wij wensen, verwachtingen en beleving van klanten in kaart. Wij vertalen de stem van de klant naar rijke inzichten en concrete verbeteracties.

MWM2 combineert daarbij hoogwaardige consultancy met innovatieve Crowdtech-technologie.We gebruiken daarvoor de onderzoeksmethoden kwantitatief, kwalitatief en UX Onderzoek onder andere binnen platformen zoals Online klantpanels en Research Communities.

Wij werken voor klanten in de branches Not for Profit & Media, Consumer en Finance & services.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier