Proces engineer
Mobilis B.V.
Apeldoorn, NL
5 dagen geleden

Over de functie

Word jij onze nieuwe Proces engineer? Wij zijn op zoek naar een Proces engineer die ons team komt versterken. Sta jij te popelen om een heel mooi multidisciplinair project te ondersteunen op gebied van proces- en informatie management? Solliciteer dan nu!

Als Proces Engineer, ben je één van de projectteamleden en lever je bijdrage aan de implementatie en ontwikkeling van ons proces- en informatie management systeem.

Proces Engineering is een tool die projectteams assisteert op gebied van procesmanagement en projectbeheersing. De implementatie en ontwikkeling doe je in nauwe samenwerking met het projectteam en de verschillende disciplines binnen ons bedrijf.

In de veelzijdige en dynamische functie heb je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden :

 • Het verder implementeren van Proces engineering proces en toepassing ondersteunende applicaties binnen het project;
 • Actief aandragen verbeteringen proces en applicatie Proces engineering
 • Algemeen aanspreekpunt voor Proces engineering binnen zowel organisatie als projecten;
 • Zorgdragen voor project specifieke inrichting Proces engineering;
 • Tijdig signaleren van mogelijke knelpunten proces- en informatiemanagement;
 • Het bijhouden van je kennis op het gebied van nieuwe ontwikkelingen in de markt op het gebied van informatiemanagement / systems engineering.
 • Waar kom je te werken?

  Je komt te werken bij een slimme verbinder die werkt aan zowel grote als kleine infrastructurele projecten. Als onderdeel van TBI hebben wij het vermogen om het juiste team te koppelen aan de juiste technieken.

  Wij snappen hoe partijen zo samenwerken dat ze telkens tot hun meerwaarde komen. Of het nou om partners of onderaannemers gaat.

  Of een project nou duurzaam, tegen minimale hinder of met een maatschappelijk doel gerealiseerd wordt. Dankzij goede voorbereiding maken wij onze beloftes waar.

  Samen staan we voor kwaliteit van bouwen, wat betekent dat je continu bekijkt welke innovaties je kunt toepassen.

  Met een team van 450 Mobilianen bouwen we al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Wij werken vooral vanuit onze projecten door heel Nederland.

  Wij werken onder andere aan de nieuwe A16 Rotterdam, de Oosterweelverbinding in Antwerpen en aan nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallaties in Limburg.

  Daarnaast onderhouden wij onze projecten met Meerjarige Contracten en passen wij Speciale Technieken toe. En we zijn hier maar wat trots op!

  Naast het serieuze werk houden wij ook van plezier en gezelligheid! Post corona komen wij meerdere keren per jaar met het bedrijf samen om up-to-date te blijven van de ontwikkelingen.

  Dit doen we met een presentatie en een gezellige barbecue of buffet. Bijna alle collega’s zijn hierbij aanwezig en dit zorgt altijd voor een gezellige avond! Naast mooie projecten met elkaar bouwen ook voldoende ruimte voor plezier en gezelligheid!

  Ervaring

 • Jij bent een echte teamplayer die proactief te werk gaat
 • Startersfunctie tot 3 jaar werkervaring als Proces engineer
 • Je hebt affiniteit met ICT en werken met informatie systemen
 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een technische richting Civiele Techniek / Technische bedrijfskunde
 • Herken jij je helemaal in het bovenstaande, dan is deze functie zeker iets voor jou!
 • Wat wij bieden

  Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de functie en hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde waaronder 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 13 individuele budgetdagen, een aantrekkelijke pensioenregeling.

  Als je bij Mobilis komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van stichting studiefonds TBI.

  Deze stichting heeft als doel om, in de vorm van een gift, een bijdrage te leveren aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van de TBI-ondernemingen.

  Daarnaast biedt Mobilis je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

  Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Mobilis, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier