Starter in de metaal
Regiodienst
, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Ben jij net klaar met je opleiding en wil je aan de slag bij een leuk bedrijf met gezellige collega’s of wil je gewoon graag wat ervaring opdoen?

Wil je geld ontvangen voor je werkzaamheden? Zoek dan niet verder, wij zoeken naar jou!

Organisatie

Wij zijn technische recruiters die met enthousiasme werken aan het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers. De sfeer is inspirerend, energiek en gezellig.

Wij zijn ambitieus en ontwikkelen continue om het beste uit onszelf, de kandidaten en de bedrijven te halen. We zijn betrokken en dragen zorg voor onze kandidaten en opdrachtgevers! De juiste match, daar zijn we goed in en daar hebben we plezier in! Wij zijn ontstaan uit onze overtuiging dat de juiste match WEL gemaakt kan worden.

De match’, onze wedstrijd, is de juiste werkplek voor jou te vinden! Wij hebben diverse opdrachtgevers door heel Noord-Holland, dus ook iets wat dicht in jouw buurt is!

Onze organisatie is deskundig, gedreven en betrokken. Wij zetten door waar anderen zouden stoppen, wij hebben een positieve instelling en vinden het vinden van het juiste bedrijf bij jou heel belangrijk

Functie

Als starter in de metaal ben jij op zoek naar een uitdaging en een bedrijf wat bij je past. Je bent schoolverlater met een MBO opleiding (niveau 3 of 4), binnen de techniek.

Ook ambitieuze kandidaten met enkele jaren werkervaring worden verzocht te reageren. Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste baan!.

Zo zoeken wij voor jou op basis van je wensen en wat je in huis hebt. Verder komen wij ook met ideeën waar je wellicht zelf nog nooit aan gedacht heb en geven we je tips voor het solliciteren.

We begeleiden je, als dat nodig is uiteraard en zijn we er als je ons nodig hebt om op terug te vallen. Het enige wat we van jou vragen is inzet en een sterke affiniteit met techniek!

Functie eisen

Als starter in de metaal :

 • Heb jij je opleiding (bijna) afgerond
 • Ben je gemotiveerd
 • Aanbod

  Wij bieden jou een marktconform salaris afgestemd op je werkzaamheden en je ervaring. Zorgen wij voor een juist bedrijf wat aansluit op je wensen en studie.

  Uiteraard is er bij veel bedrijven mogelijk om langer in dienst te zijn met doorgroeimogelijkheden! Via Regiodienst is het ook mogelijk om certificaten te behalen, die je nodig hebt bij je werkzaamheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier