Projectleider Infra
Proreni
Utrecht, UT, NL
3 dagen geleden

Wie zoeken we?

ProReNi is op zoek naar een Projectleider Infra voor een opdrachtgever in Flevoland.

Dit is de thuishaven voor ruim 400.000 inwoners op een oppervlakte van 2.412 km2 aan land en water. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten.

Het betreft een uitdagende en inspirerende opdrachtgever. Een flexibele en slagvaardige organisatie die snel reageert op veranderingen in onze omgeving.

Hiervoor zoeken we mensen die deze eigenschappen zelf ook in huis hebben.

Meer dan 100 medewerkers van de afdeling Infrastructuur houden zich bezig met de realisatie van infrastructurele projecten (Ingenieursbureau) en het beheren & onderhouden van de wegen, vaarwegen, verkeerslichten, openbare verlichting, bruggen en sluizen.

Wij zoeken een Projectleider die in staat is de provinciale infrastructurele projecten voor te bereiden, te begeleiden en af te ronden.

Ervaring met werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten in het civiele domein is een pre. Hierbij wordt verwacht dat je volgens het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) sturing geeft aan de realisatie van de projecten.

Ook wordt verwacht dat je in staat bent binnen de projecten (intern en extern) geproduceerde stukken en producten te toetsen.

Tot slot wordt verwachten dat je de Provinciale besluitvormingsprocedures begrijpt en in staat is besluitvorming voor te bereiden.

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 4 in de richting van Weg- en Waterbouw;
 • Je bent beschikbaar per 11 juli 2022 voor 32 - 36 uren per week gedurende de looptijd van de opdracht;
 • Je bent in het bezit van het certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA);
 • Je hebt ervaring in projectleiding in de afgelopen 5 jaar bij een beheer en onderhoud afdeling binnen het civiele domein (infrastructuur);
 • Je hebt ervaring in de afgelopen 3 jaar in projectleiding met het uitvoeren van werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten binnen het civiele domein;
 • Je hebt ervaring in projectleiding in de afgelopen 3 jaar met het uitvoeren van onderhoudsprojecten aan provinciale wegen of vaarwegen;
 • Je hebt ervaring met een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS);
 • Je hebt ervaring in projectleiding bij een (semi-) publieke organisatie.
 • Wat kun je verwachten?

 • Verwachte start opdracht : 11 juli 2022
 • De opdracht heeft de looptijd van een jaar met mogelijkheid tot verlenging.
 • Je bent aanwezig in ieder geval op dinsdag, woensdag en donderdag, overige beschikbaarheid / uren zijn in overleg. Werktijden kunnen mogelijk variĆ«ren.
 • Enthousiast?

  Stuur dan je motivatie en CV naar xaviera proreni.nl

  Of wil je eerst meer informatie?

  Bel of WhatsApp dan naar Xaviera 06-25354959

  Reageren op deze vacature kan tot 23 juni 2022

  32-36 uur / week

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier