Shopmanager
Rituals
Breda
4 dagen geleden

Description

SHOP MANAGER REGIO BRABANT (32-38u)

DOEL VAN DE FUNCTIE

Om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en ons merk ten volle ervaart! Die ambitie bereik jij door de ultieme leader by example’ te zijn.

Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door jouw team in staat te stellen om een excellente service aan onze klanten te bieden.

Jij stimuleert de groei van jouw collega’s en creëert een sfeer waarin commerciële successen als team worden gevierd.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van verkoop en klantervaring te overtreffen.
 • Je inspireert en betrekt collega’s door hun favoriete rolmodel te zijn.
 • Je zorgt ervoor dat de operatie soepel en efficiënt verloopt en in lijn is met het Rituals DNA.
 • Je optimaliseert de productiviteit en bent verantwoordelijk voor het winkelpersoneel.
 • Je rapporteert aan de Area manager en onderhoudt contact met HR en de Retail Coördinatoren.
 • Als Shop Manager in regio Brabant zorg jij voor een gezonde dosis klantobsessie in jouw team van retailprofessionals. Hoe kunnen jullie de klantervaring naar een hoger niveau tillen?

  En wat is daarna nog meer mogelijk? Met welke acties en manieren van werken kan het team de commerciële doelstellingen waarmaken of zelfs overtreffen?

  Samen met de Area Manager bedenk je manieren om de verkoop te stimuleren, de KPI-resultaten te verbeteren en onze merkbekendheid te vergroten.

  Je leidt jouw team door een krachtig voorbeeld te zijn en creëert een sterk gevoel van mede-eigenaarschap onder jouw teamgenoten.

  Jij maakt van successen champagne-momenten’ en gebruikt eerder gemaakte fouten als leerervaringen, om zo het team te inspireren continu te blijven groeien en te verbeteren.

  Over continue verbetering gesproken : het is aan jou om een stimulerende leeromgeving te creëren waar constructieve feedback de norm is.

  Onder collega’s, maar ook vanuit jezelf. Je vertaalt de targets in uitdagende maar haalbare - doelen en moedigt de teamleden aan om van verkopen’ een hartverwarmend ritueel te maken.

  Kortom : je coacht, inspireert en bekrachtigt het team waar én wanneer je maar kunt. Teamsessies? Jij organiseert ze! Eén-op-één gesprekken om vertrouwen te kweken en persoonlijke connecties te leggen?

  Idem dito! Daarnaast verspreid je de boodschap van Rituals en zorg je ervoor dat onze principes (zoals de stijlrichtlijnen) en manier van werken (zoals de winkelrituelen en onze verkoopceremonie) begrepen, maar vooral geliefd en opgevolgd worden.

  Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve processen in de back-office (sorry, maar we kunnen helaas niet zonder), voorraadbeheer en personeelsplanning.

  WAT BRENG JIJ MEE?

 • Een beroepsachtergrond, aangevuld met meer dan 3 jaar ervaring in teamleiderschap.
 • Ten minste een deel van die ervaring heeft betrekking op het coachen van retail-, verkoop- en / of hospitality teams.
 • Als social media nog niet bestond, was jij degene die het had uitgevonden. Je bent gedreven en deelt graag jouw successen!
 • Je bent service gericht, hebt geweldige verkoopskills en bezit het vermogen om anderen vanuit deze vaardigheden te inspireren.
 • Je bent resultaatgericht (targets zijn jouw motivator), hebt oog voor detail (geen beschadigd product of lege sample ontglipt jou) en je bent organisatorisch sterk.
 • Je bent besluitvaardig en bezit probleemoplossende vaardigheden.
 • En het aller belangrijkst : je bent het type people manager waar collega’s enthousiast van worden; hardwerkend, inspirerend, boeiend en empathisch!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier