Junior Cloud Consultant
Capgemini
Amsterdam, NH, Netherlands
6 dagen geleden

De bezorger van een pakketje live volgen. De voorraad checken van een winkel. Klantomgevingen dynamisch aanpassen al naar de online behoefte.

Het zijn mooie voorbeelden van Cloud-oplossingen die het leven van onze klant een stuk makkelijker maken. Maar er zijn nog zóveel andere mogelijkheden om Cloud oplossingen in te zetten.

En dat is precies waar jij bij ons mee aan de slag kunt.

Jouw uitdaging als Junior Cloud consultant

Als Cloud consultant werk je aan creatieve’ oplossingen in het brede gebied van Clouds zoals Azure / AWS. Want hoe gek het misschien ook klinkt, ook servers / applicaties etc.

worden steeds slimmer ingezet. Dit gebeurt steeds meer volledig geautomatiseerd dus affiniteit daarmee is noodzakelijk. Onze opdrachtgevers zijn steeds op zoek naar oplossingen om bijvoorbeeld efficiënter of duurzamer te werken .

Cloud is voor veel bedrijven nog vrij nieuw, je kunt dus met het implementeren van creatieve oplossingen écht het verschil maken voor onze opdrachtgevers.

We snappen dat je misschien nog niet alle kennis hebt. Daarom gooien wij jou niet meteen in het diepe, maar koppelen we je aan één van onze experts.

Zo leer je alles wat je moet weten on the job’ en kun jij je zo ontwikkelen tot ware professional binnen jouw vakgebied. Wat je allemaal gaat doen?

Je maakt probleemschetsen, inventariseert alle klantwensen en maakt inzichtelijk hoe de gekozen Cloud-oplossing een bijdrage kan leveren aan de organisatie.

Je ondersteunt bij het opstellen van de huidige- en doelarchitecturen. Hierbij kijk je naar mogelijke oplossingen binnen de huidige omgeving van de opdrachtgever, wat er nodig is om het doel te bereiken en welke technologieën je kan inzetten.

Je schrijft implementatieplannen en neemt alle aspecten hierin mee. Van een stappenplan tot aan een lijst van betrokkenen en alle verantwoordelijkheden.

En je werkt, afhankelijk van de opdracht, zelf ook mee aan de ontwikkeling en activiteiten rondom de implementatie.

Wat jij ons brengt

Standaardoplossingen? Die zijn er volgens jou al genoeg. Jij zoekt juist naar nieuwe mogelijkheden en gaat net dat stapje verder.

Het liefst samen met anderen, verspreid over verschillende disciplines. Zodat ook jouw kennis steeds verder groeit. Je bent deskundig, neemt het voortouw en brengt nieuwe kennis graag over op anderen.

Dat jij zelf nog niet alle kennis en ervaring in huis hebt, dat is niet erg. Wat je wel meebrengt?

Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding. Bij voorkeur een brede technische opleiding.

Je begrijpt hoe Cloud technologie werkt en bent bereid hierin te investeren.

Je hebt kennis van programmeertalen of een grote interesse hierin.

Je hebt mogelijk al wat ervaring opgedaan binnen verschillende disciplines en Cloud.

Je volgt nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet.

En werk je als hobby nog eens met Arduino’s? Dan is dat zeker mooi meegenomen.

Wat motiveert jou?

Wil je een expert worden op het gebied van Cloud? Nieuwe kennisgebieden zoals Azure of AWS / Google Cloud ontdekken? En op termijn verder doorgroeien naar bijvoorbeeld de rol van architect?

Wat jouw ambities ook zijn, wij helpen jou daar graag bij. Zo heb je bij ons toegang tot honderden trainingen en cursussen via ons All-you-can-train programma en kun je opleidingen volgen van specialisten op onze Capgemini Academy. Dus wat motiveert jou?

Wat wij jou bieden

Wij scheppen niet graag op, maar wil je graag aan de slag met Cloud en werken met de nieuwste technologieën? Dan is Capgemini the place to be’.

Want met het samenbrengen van verschillende disciplines en onze rol als Cloud Integrator, zijn wij als één van de weinigen in staat om het totale Cloud diensten landschap te overzien.

Én de oplossingen daarvoor te leveren. Daarnaast hebben we binnen Capgemini een fijne werksfeer, trekken we er regelmatig op uit voor een vrijdagmiddagborrel of teamactiviteit en zit het team vol Cloud enthousiastelingen net als jij.

Wat je nog meer kunt verwachten?

Direct een vast contract met een passend salaris.

26 vakantiedagen en vakantiegeld.

Een laptop, simkaart en connectiviteitsvergoeding zodat je vanaf iedere plek kunt werken.

Een premievrij pensioen.

Een Mobiliteitsvergoeding. Deze mobiliteitsvergoeding kun je bijv. gebruiken voor een leaseauto.

En we hanteren geen studiebudget en je betaalt geen studiekosten

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier