Online marketeer
SES Computers BV
Rosmalen, Netherlands
7 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Om onze groei nog meer te versnellen zijn wijopzoek naar een held in online marketing met een super drive énheel veel verstand van alle facetten van online marketing.

Waar wijvoorheen online marketing uitbesteedden aan een online bureau zijnwe klaar voor de volgende stap door iemand dedicated aan ons teamtoe te voegen die onze online omzet naar een hoger niveau gaattillen.

Als online marketeer binnen ons team heb je super veelverstand van SEA, SEO en CRO. Jij weet écht alles van onlinemarketing.

 • Je krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om zelf tebepalen hoe je dag er uitziet. Je bent als het ware aan hetondernemen binnen onze onderneming met maar 1 doel;
 • Onze onlineomzet in een stroomversnelling krijgen. Wij hebben meerderewebshops en verkoopkanalen die allemaal onder jouw beheer komen tevallen.

 • Een super uitdaging waarbij succes en efficiëntie inadspend nog eens extra worden beloond! Wat ga je doen? SEA voor dewebshops en kanalen;
 • SEO voor de webshops; CRO voor de webshops;Strategisch plan uitwerken om webshops naar hoger niveau te tillen;Content schrijven.

 • Wat bieden wij? jong en informeel bedrijf metgezellige borrels; veel ruimte en vrijheid in je werkzaamheden;goed basis salaris;
 • zeer aantrekkelijk bonussysteem. Wie zijn wij?SES Group is een jonge en informele club gespecialiseerd inrefurbished hardware.

  Wij groeien flink in zowel offline als onlineomzet. Wij vinden fun in het werk net zo belangrijk is als hetbehalen van succes.

  In onze visie zijn deze twee dan ookonlosmakelijk met elkaar verbonden. We zijn een sales en succesgedreven no-nonsense organisatie waar echte toppers kunnenexcelleren.

  Ook hebben we een eigen café waar gezellige borrelsworden georganiseerd. Met meer dan 12 jaar ervaring in refurbishedhardware kunnen we ons specialist noemen in het compleetrefurbishen en vermarkten van IT hardware in de breedste zin vanhet woord.

  Onze corebusiness is het refurbishen en leveren vandesktops, notebooks, chromebooks, tablets en monitoren in grootvolume.

 • Wij beschikken over een state of the art productielijnwaarin wij hardware op alle aspecten kunnen testen en processen.Green Choice Refurb : Wij hebben eveneens een eigen merk Refurbishedproducten;
 • Green Choice Refurb. De beste kwaliteit refurbishedhardware op een zo groen én verantwoord mogelijke wijzerefurbished. Milieuvriendelijk verwerkt, getest en verpakt.

  Goedvoor ons en voor de planeet! Ons merk is snel in marktaandeel aanhet winnen en is op steeds meer punten te koop. Onze doelstellingis om Green Choice Refurb dé standaard te maken in Refurbishedhardware.

  Ben jij die held in online marketing die wij zoeken? Neemdan snel contact met ons op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier