Vestigingsmanager Automotive Beverwijk
Euromaster
Beverwijk, Noord-Holland
3 dagen geleden

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche?

Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou! Euromaster, onderdeel van de Michelin groep, is één van de grotere spelers in de automotive branche en heeft vestigingen in heel Nederland.

Voor onze vestiging in Beverwijk zijn wij op zoek naar een Vestigingsmanager met affiniteit en werkervaring in de automotive.

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestigingen. Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer binnen het team en een op en top klantbeleving.

Jij bent dan ook een voorbeeld voor jouw collega’s in klantvriendelijkheid, integriteit, professionaliteit en uitstraling.

Je hebt oog voor detail zoals voor de algehele uitstraling, orde en netheid op en rond de vestiging en ziet de vestiging als eigen.

Om jouw team op de juiste manier te sturen en te begeleiden, voer jij frequent feedbackgesprekken en ben je verantwoordelijk voor de bezetting, (bij)scholing en aanname van nieuwe medewerkers.

Door al het bovenstaande weet jij dus met het team op een professionele en goede manier niet alleen het serviceniveau te verhogen maar ook de klantenkring uit te breiden en ben je verantwoordelijk voor de resultaten van de vestiging.

Euromaster Is dat niet de bandenspecialist?

Ja! We zijn dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet).

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te kunnen bij Euromaster?

Wij gaan er van uit dat je ervaring hebt in een leidinggevende functie binnen de Automotive. Omdat je in contact staat met onze klanten en je medewerkers verwachten wij dat je een flexibele en klantgerichte instelling hebt en je bent natuurlijk eerlijk, vakkundig en attent (EVA).

Om succesvol te zijn dien je organisatorisch en cijfermatig goed onderlegd te zijn en hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau.

Met jouw uitstraling, kennis en know-how weet jij op een natuurlijke manier sturing aan de vestiging en processen te geven waarbij je een hands-on mentaliteit hebt.

Je woont in een straal van 30 kilometer van de vestiging en je bent in het bezit van rijbewijs B.

En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?

Werken bij Euromaster betekent werken bij een informeel, open, resultaatgericht bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Samenwerking, openheid en collegialiteit vinden wij belangrijk.

Creativiteit, ondernemerschap en investeren in je eigen ontwikkeling worden gewaardeerd. Dit kan bijvoorbeeld via onze eigen Euromaster Vakschool, waar je veel verschillende cursussen en opleidingen kunt volgen.

In ruil daarvoor mag jij rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden inclusief aantrekkelijke bonusregeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier