Werkvoorbereider
4people
Utrecht
6 dagen geleden

Werkzaamheden

Je komt te werken in een projectteam en bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van één of meerdere projecten. Je controleert de werktekeningen en past deze aan waar nodig.

Hierin kijk je naar de technische uitvoerbaarheid maar let je ook op de contractuele afspraken. Daarnaast maak je diverse schema’s en planningen om de voortgang van het project te bewaken.

Je bent in staat om zelfstandig werkbegrotingen op te stellen en de kosten te bewaken tijdens de uitvoeringsfase. Tijdens het hele project heb jij zelfstandig contact met de onderaannemers, leveranciers en betrokkenen.

Eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die veel zin heeft om zich verder te ontwikkelen binnen mooie projecten! Daarnaast zoeken we iemand die een goed organisatievermogen heeft en communicatief sterk is.

Andere eisen die op deze functie van toepassing zijn :

 • Afgeronde HBO Bouwkunde
 • Relevante werkervaring als Werkvoorbereider of soortgelijke functie
 • Ervaring met BIM is een pré
 • Bijzonderheden

  In deze functie werk je veel samen met de projectleider, uitvoerder, andere werkvoorbereider(s) en eventueel de kopersbegeleider.

  De organisatie heeft alle vakdisciplines in huis waardoor zij hun klanten op alle aspecten goed kunnen bedienen! Hierdoor zijn er binnen de organisatie genoeg doorgroeimogelijkheden.

  Heb je interesse? Neem dan contact met mij op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier