Junior Functioneel Beheerder DevOps Finance Operations
NN Group
Den Haag, ZH, Netherlands
1 dag geleden

Ben jij de functioneel beheerder die houdt van (nieuwe) IT systemen, complexe uitdagingen in een internationale organisatie en die zich wil blijven ontwikkelen en groeien (met de trends) op het gebied van Payments & Cash Management?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze Junior Functioneel Beheerder baan biedt je een salaris tussen € 2.650 en € 3.786 (o.b.v. 36 uur) per maand, afhankelijk van de kennis en ervaring.

Jouw impact als Junior Functioneel Beheerder DevOps Finance Operations bij NN

De value stream Finance Operations team is verantwoordelijk voor alle activiteiten die betrekking hebben op payments & cash management inclusief facturatie en alle systemen die hieraan gerelateerd zijn.

Het team werkt nauw samen met alle Nederlandse en internationale business units en verschillende support functies zoals Group Treasury.

Finance Operations bestaat uit 3 teams, Invoice Payments, Payments & Cash Management en DevOps Finance Operations. Binnen het team van DevOps Finance Operations hebben wij een vacature voor een functioneel beheerder binnen het DevOps Payments & Cash Management (DevOps PCM) domein.

Het DevOps Finance Operations houdt zich met name bezig met het ondersteunen en onderhouden van de systemen ten behoeve van de operationele processen en change management en (verdere) optimalisatie van de systemen.

Het doel van ons team is om op een snelle, robuuste en veilige manier kwalitatieve oplossingen en support te leveren voor de systemen binnen Payments & Cash Management.

Wat je gaat doen

 • Functioneel onderhoud (analyse, aanpassen, ontwikkelen, testen en implementeren) op de systemen met betrekking to Payments & Cash Management
 • Support richting gebruikers van de systemen en het opbouwen van relaties met de verschillende stakeholders
 • Samenwerking met andere DevOps teams binnen Finance Operations en andere DevOps teams binnen NN
 • Kritische blik op de werkzaamheden en zorgen voor continuous improvement mindset met de focus op mensen, processen en (IT) technologie
 • Agile manier van werken
 • Met wie je werkt

  Het DevOps PCM team bestaat uit 10 team leden vanuit 2 verschillende afdelingen, CIO EAS (enterprise application services) en CFO FSC (Finance Service Center waaronder Finance Operations een value stream is).

  De 5 team leden vanuit CIO EAS zorgen voor de technische ondersteuning (inclusief security werkzaamheden) terwijl de DevOps PCM team leden zich richten op het functionele werk en de business en applicatieve controls.

  De systemen betreffen zowel on premise als SaaS applicaties waarbij de beschikbaarheid van de systemen cruciaal is. Het team zorgt er namelijk voor dat b.

  v. betalingen op tijd bij de banken worden aangeboden en dat pensioengerechtigden hun uitkeringen op tijd ontvangen. Het team is een mix van mensen met diverse achtergronden.

  We houden van hard werken en nemen ons werk serieus maar vinden het ook belangrijk dat er ruimte is om niet alleen over werk te praten.

  Daarom gebruiken we de stand-up van vrijdag om over het weekend te praten en persoonlijke ontwikkelingen.

  Wat je meebrengt

 • Een bachelor of master richting Informatie Management, Bedrijfseconomie, Econometrie of vergelijkbare studie met IT affiniteit
 • Een enthousiaste teamspirit en energieke mindset, waarmee je initiatief neemt
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en je kunt goed werken in een agile werkomgeving
 • Blijf je ontwikkelen

  Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens.

  Wij helpen je hierbij met :

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen
 • A rbeidsvoorwaarden die bij jou passen

  Jij bent meer dan alleen een collega en dat snappen we bij NN heel goed. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij.

  Wij stellen je in staat arbeidsvoorwaarden te kiezen die voor jou belangrijk zijn. Denk aan het bijkopen van extra vakantiedagen en flexibele werktijden.

  Je maakt met je leidinggevende en collega’s afspraken over tijd- en plaats onafhankelijk werken, zodat je je werkritme aan kunt passen aan je privé-wensen.

  Ook (voorlopig online) sportlessen en thuiswerkvergoedingen voor internet en een goede werkplek horen daarbij. Daarnaast krijg je bij ons :

 • Salaris tussen € 2.650 en € 3.786 (o.b.v. 36 uur), afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Collectieve pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 6%
 • 194,4 verlofuren op basis van een werkweek van 36 uur (dat zijn 27 vakantiedagen bij een werkweek van 5 dagen) en één Diversiteitsdag
 • 13de maand en vakantiegeld wordt maandelijks uitbetaald bij je salaris
 • NS Business Card 2e klas, waarmee je 7 dagen per week onbeperkt kunt reizen. Reis je liever met eigen vervoer? Dan kun je de gemaakte zakelijke- en woon-werk kilometers declareren
 • Vanwege Covid-19 werken NN collega’s nog grotendeels vanuit huis en bereiden we ons voor op de combinatie van thuis (of elders) en op kantoor werken.

  De officiële standplaats van deze functie is Den Haag.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

  Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

  Solliciteer direct!

  Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Yasmine Korving (Recruiter) via Yasmine.Korving nn.nl.

  Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van NN en we staan niet open voor interim / freelance opdrachten en / of kandidaten of acquisitie door bureaus.

  Alvast bedankt voor je begrip.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier