Uitvoerder Groen (Arnhem)
continu
Arnhem, NL
4 dagen geleden

Uitvoerder Groen (Arnhem)

Dag begint waar jij wilt! Heb jij de ochtend nodig om de calculatie en de planning voor een nieuw project door te nemen dan start je op kantoor.

Besluit jij om dit pas s middags te doen en ga je eerst bij het project kijken welke bijna gereed is voor oplevering, dan start de dag op de projectlocatie.

Constant ben jij bezig om de projecten tot een goed einde te brengen en sta jij in contact met je collegas, opdrachtgevers en andere belanghebbenden.

Dit alles kun je natuurlijk niet alleen. Samen met het team van werkvoorbereiders, calculators, uitvoerders en projectleiders maken jullie ieder project.

Teamgeest en vertrouwen is belangrijk, maar de uiteindelijke beslissing ligt bij jou. Verantwoordelijk nemen en geven past bij jou.

Het leiden van bouwvergaderingen en mensen aansturen op veiligheid en PBMs is voor jou een tweede natuur.

Herken jij jezelf in het onderstaand profiel? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Minimaal een MBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als voorman of uitvoerder
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Kennis van UAV-GC en BVP-contracten.
 • Je bent in staat om commercieel en resultaatgericht te handelen
 • Uitstekend salaris en 30 vakantiedagen
 • Auto van de zaak
 • Vakantiegeld
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken
 • Deze landelijke aannemer is één van de grote namen binnen de groen- en cultuurtechniek binnen Nederland. Vanuit verschillende vestigingen richten zij zich op Sport, Infra, Groen en Water en zijn hierin een bekende naam binnen de wereld.

  Het streven naar een leefbare, veilige openbare ruimte waarin iedereen optimaal kan wonen en werken is voor deze aannemer van levensbelang.

  Het motto we werken veilig, of we werken niet is symbolisch voor dit bedrijf.

  Ondanks het landelijke karakter, is het bedrijf goed in staat gebleken om dicht bij de regio te blijven en klanten goed te bedienen! Zowel de landelijke klanten, o.

  a. NS en Rijkswaterstaat, als de regionale bedrijven vallen in de orderportefeuille van het bedrijf en zijn heel tevreden met de werkzaamheden.

  Vanuit deze positie willen ze verder bouwen richting de toekomst en vandaar dat deze vacature is vrijgekomen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier