Inside sales engineer elektrotechniek
SEW-Eurodrive
Venlo
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Zoek jij een rol met veel vrijheid en hou je van zelfstandig werken binnen een hecht team op een van onze vestigingen? Wil jij daarnaast verantwoordelijk zijn voor het technisch adviseren van klanten en het berekenen van de juiste oplossing?

Dan zoeken wij jou voor de functie van :

Inside sales engineer elektrotechniek, Venlo

Bekijk de volgende video om snel een beeld te krijgen van de functie. Geen dag is dezelfde in de functie van Inside s ales engineer elektrotechniek , omdat je nooit vooraf weet welke problemen je vandaag moet oplossen.

Je bent als sales engineer de vraagbaak van de klant en het boegbeeld van onze de organisatie. Je werkt vanuit onze vestiging in Venlo.

Concreet betekent dit dat jij de specialist bent in de productgroep motion control op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek (o.

a. servosystemen, plc’s en motion control). Deze producten worden toegepast in de interne logistiek, luchtvaart, food, attractieparken, de automotive-industrie en de machinebouw.

Hoe doe je dit?

 • Je staat klanten te woord om hun vraagstukken (elektro- en automatiseringstechnisch) te helpen oplossen; je analyseert het proces, bedenkt oplossingen en geeft advies.
 • Je werkt samen met andere collega's, bijvoorbeeld van engineering, assemblage (lean manufacturing) en de fabriek in Duitsland.
 • Je bouwt aan een relatienetwerk van klanten en onderhoudt dit netwerk.
 • Je ontwikkelt jezelf tot een autoriteit op het gebied van motion control.
 • Je houdt feeling met de markt en werft samen met je buitendienstcollega’s nieuwe klanten.
 • Vereisten

  Voor de functie van Inside s ales engineer elektrotechniek beschik je over :

 • een (bijna) afgeronde hbo-opleiding in een technische richting (werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek);
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • een zelfstandige werkhouding;
 • motivatie!
 • Werken bij SEW-Eurodrive?

  SEW-Eurodrive is een toonaangevende producent van elektromotoren, tandwielkasten en frequentieregelaars. Van advies tot engineering en design, van installatie tot het geven van trainingen aan gebruikers : SEW-Eurodrive biedt het allemaal.

  Wereldwijd werken er ruim 17.000 mensen bij SEW-Eurodrive, van wie ruim 145 medewerkers in Nederland. Vernieuwing en een persoonlijke benadering kenmerken ons familiebedrijf dat bijna 90 jaar bestaat.

  Wij beschikken in Rotterdam over eigen engineering, verkoop en assemblage (lean manufacturing) voor de Nederlandse markt.

  Dit zorgt voor een autonome vestiging met veel ruimte voor ontwikkeling en nieuwe ideeën van medewerkers.

  Reageren?

  Wij komen graag met jou in contact! Upload je cv door op Reageer op deze vacature te klikken. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Janneke de Kreij, office sales manager motion control), Janneke.

  deKreij sew-eurodrive.nl of bel 010 44 63 700.Voor meer informatie over een sollicitatie bij SEW-Eurodrive klik hier.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier