Meewerkend Voorman Groenvoorziening - vaste buitendienst functie
Werk Talent
Amersfoort
2 dagen geleden

Wat ga jij doen?

Je gaat samen met jouw groep zorgen voor het aanleggen, beheren en onderhouden van groenvoorzieningen zoals plantsoenen, parken, kantoortuinen e.

d. binnen diverse gemeenten. Je zorgt er altijd voor dat jouw groep de werkzaamheden met kwaliteit en veilig uitvoert. Natuurlijk werk je ook mee en verder stuur je hen, plant de werkzaamheden en zorgt ervoor dat ook de administratie in orde is.

Ben jij die enthousiaste nieuwe meewerkend voorman die het team komt versterken?

Deze fulltime functie is voor onbepaalde tijd en voor 40 uren in de week. De eerste twee of drie maanden ga je werken op uitzendbasis.

Is het bedrijf hierna tevreden over jouw inzet en uitvoer van jouw werkzaamheden, dan gaan zij met jou in overleg met je direct zelf een contract aan te bieden.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07 : 00 tot 16 : 00.

Zoektermen : hovenier, groenbeheer, planten, plantsoen, buitenlucht, groenvoorziening, park, tuin, maaien, snoeien, terreinmedewerker, tuinman, gemeente groen,

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier