Helpende Somatiek Erasmushuis Zaandam
Evean
zaandam
18 uur geleden

Evean biedt een gevarieerd aanbod op het gebied van thuiszorg, dagbesteding, behandeling, wonen met zorg en (zorg)ondersteunende dienstverlening.

Bij Evean staat de cliënt centraal! Onze zorg is afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners. Vanuit passie en betrokkenheid zorgen onze medewerkers ervoor dat cliënten zoveel mogelijk de regie houden over hun eigen zorgproces.

Kijk jij ook op deze manier naar de zorg? En wil jij hieraan bijdragen in een rol waarin je zelf de regie voert? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de rol van :

Helpende Somatiek Erasmushuis Zaandam

De locatie

Het Erasmushuis staat in Zaandam, in een groene wijk, vlakbij het Darwinpark. In de buurt zijn winkels, een kinderboerderij en het natuurhistorisch museum.

Er wordt hier zowel verzorging als verpleging geboden. Het Erasmushuis heeft een humanistische grondslag. Dit betekent dat elke bewoner gezien wordt als een uniek persoon, met eigen wensen, behoeften en mogelijkheden.

Het thuisgevoel staat hier voorop en dit voel je zodra je binnenkomt. Door grote en kleine aanpassingen verandert het verpleeg / verzorgingshuis steeds meer in een fijne, vertrouwde woonomgeving - waar het net als thuis voelt.

Draag jij dezelfde visie, en stel jij zelf ook de bewoners centraal dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Welkom thuis bij Evean!

Dit is de rol

Jij bent de ogen en oren voor het welzijn van de bewoner. Je signaleert, trekt, waar nodig, tijdig aan de bel en assisteer je bij dagelijkse taken waarbij de zorgvragers hulp nodig hebben.

Denk hierbij aan hulp bieden bij persoonlijke verzorging zoals wassen, tandenpoetsen, aankleden, haren kammen, etc. Deze ondersteuning voer je uiteraard op een respectvolle manier uit.

Maar het werk is veel meer dan dat! Vaak gaat het ook om het bieden van een luisterend oor en positieve aandacht schenken door er gewoon even te zijn voor de cliënt.

Het uitgangspunt bij al jouw werkzaamheden is steeds dat de bewoners zich thuis voelen.

Je helpt hen zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn door hen te stimuleren om zoveel mogelijk dingen zelf te blijven doen. Als professional laat je de cliënt zoveel mogelijk de manier van leven die hij of zij graag leeft ondergaan.

Inleving in de belevingswereld van de cliënt en begrip hebben voor de situatie waar zijn of haar naasten zijn dingen die jij vanzelfsprekend acht.

Je kijkt verder dan alleen de zorgvraag. Jij ziet hoe het vandaag écht met jouw cliënt gaat!

Dit ben jij

Je bent creatief in je oplossingen met een positieve en ontwikkelingsgerichte houding. Met jouw proactieve instelling kijk jij naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen.

Samenwerken vind jij belangrijk, respect en collegialiteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Je weet goed te communiceren met de verschillende betrokkenen en zaken bespreekbaar te maken.

Naast de dagelijkse zorg vind je het leuk om ook in de keuken te staan en gezellig met de bewoners te eten en drinken.

Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding, niveau 2, helpende
 • Je bent voor alle diensten beschikbaar
 • Een duidelijke affiniteit met de psychogeriatrische of somatische bewoner
 • Bij indiensttreding dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen
 • Dit biedt Evean

  Evean biedt jou de mogelijkheid om te blijven leren op jouw vakgebied! Daarnaast biedt Evean je :

 • Een afwisselende baan in een gezellig, gemoedelijk huis
 • Een contract voor de duur van 12 maanden met aansluitend zicht op een vast dienstverband voor 16 - 32 uur per week
 • Salaris conform de CAO VVT FWG 25 maximaal € 2.555,74
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via interne en externe opleidingen en E-learnings en doorgroeimogelijkheden
 • Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton voor 30 september van deze vacature. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Niels Delvers, recruiter bij Evean, via 06 - 82 51 01 74.

  Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van Evean / wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier