Vrachtwagenchauffeur C(E) Kelderbier Valkenswaard
Randstad
VALKENSWAARD, Noord Brabant, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Altijd al als chauffeur bij deze mooie bierbrouwerij ABInbev in Dommelen willen werken? Bij ABinbev ga je aan de slag als kelderbier!!De eerste jaren verlopen via Randstad waarbij je bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd krijgt.

Je ontvangt bovendien een goede beloning conform de ABInbev cao met reiskostenvergoeding. Bij het werken in het weekend of op feestdagen komen leuke toeslagen ga je doen?

Als chauffeur kelderbier heb je per dag een aantal adressen (ook sleuteladressen) waarbij je biertanks bij cafés gaat aanvullen.

Je hoeft in deze functie geen fusten te sjouwen maar je gaat de biertanks vullen met behulp van de slang. De bierslang moet je door het café en soms over een vol terras heen trekken naar de kelder of een andere plek.

Je start dagelijks tussen uur afhankelijk van je route en ben je doorgaans terug rond de klok van krijg je van ons?- Inschaling afhankelijk van ervaring tussen € 12,45 -

€14,48 bruto per uur- Na 9 uur is het 1e overuur ontvang je een toeslag van 24,5 % - Na het 10e overuur ontvang je een toeslag van 50 %-

Bij consignatiediensten in het weekend ontvang je een toeslag in de vorm van een percentage van je maandsalaris (zaterdag a 1,75% en zondag 2,25%)-

Reiskostenvergoeding afhankelijk van het aantal kilometers met een maximum van € 125,- netto per maandOver AbInbevABinbev is wereldwijd de grootste brouwerij met internationale merken als Budweiser, Beck’s en Stella Artois.

Zij voeren sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden, Corona en Beck’ profiel : Je bent in het bezit van rijbewijs C(E) + bestuurderskaart + Code 95 Je bent representatief en klantgericht Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature maar ben je slechts parttime beschikbaar?

Geen probleem, bij dit bedrijf denken ze in kansen in plaats van beperkingen!2223249 Uiteraard staat d Locatie / Standplaats Valkenswaard Functieomschrijving Altijd al als chauffeur bij deze mooie bierbrouwerij ABInbev in Dommelen willen werken?

Bij ABinbev ga je aan de slag als kelderbier!! De eerste jaren verlopen via Randstad waarbij je bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd krijgt.

Je ontvangt bovendien een goede beloning conform de ABInbev cao met reiskostenvergoeding. Bij het werken in het weekend of op feestdagen komen leuke toeslagen kijken.

Wat ga je doen? Als chauffeur kelderbier heb je per dag een aantal adressen (ook sleuteladressen) waarbij je biertanks bij cafés gaat aanvullen.

Je hoeft in deze functie geen fusten te sjouwen maar je gaat de biertanks vullen met behulp van de slang. De bierslang moet je door het café en soms over een vol terras heen trekken naar de kelder of een andere plek.

Je start dagelijks tussen uur afhankelijk van je route en ben je doorgaans terug rond de klok van uur. Wat krijg je van ons?

 • Inschaling afhankelijk van ervaring tussen € 12,45 - €14,48 bruto per uur - Na 9 uur is het 1e overuur ontvang je een toeslag van 24,5 % -
 • Na het 10e overuur ontvang je een toeslag van 50 % - Bij consignatiediensten in het weekend ontvang je een toeslag in de vorm van een percentage van je maandsalaris (zaterdag a 1,75% en zondag 2,25%) -

  Reiskostenvergoeding afhankelijk van het aantal kilometers met een maximum van € 125,- netto per maand Over AbInbev ABinbev is wereldwijd de grootste brouwerij met internationale merken als Budweiser, Beck’s en Stella Artois.

  Zij voeren sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden, Corona en Beck’s.

  Jouw profiel : Je bent in het bezit van rijbewijs C(E) + bestuurderskaart + Code 95 Je bent representatief en klantgericht Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature maar ben je slechts parttime beschikbaar?

  Geen probleem, bij dit bedrijf denken ze in kansen in plaats van beperkingen! 2223249 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier