Junior Accountmanager Hardware Solutions in Hoofddorp
SalesToppers
Hoofddorp, NL
2 dagen geleden

Wil jij ook Internationale Sales ervaring opdoen als Junior Accountmanager Hardware Solutions bij een snel groeiende Internationale IT organisatie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie :

Als Junior Accountmanager Hardware Solutions verkoop je de ICT totaaloplossingen en benader je prospects. Je bouwt je eigen klantenbestand op.

Daarnaast ben je bezig met relatiebeheer. Je maakt analyses en bespreekt de lange termijn doelstellingen met je klant. Je werkt nauw samen met overige verkoopafdelingen en je hebt handelsvrijheid op eigen inzicht marges aan te passen.

Wij zijn op zoek naar :

Als Junior Accountmanager Hardware Solutions beschik je over 1 jaar B2B sales ervaring. Je hebt een commerciële drive en bent resultaat- en oplossingsgericht.

Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal en prettige telefoonstem. Kennis van hardware solutions en automatisering.

Je bent een bewezen verkooptalent!

Wat bieden wij onze Accountmanager Hardware Solutions :

Een uitdagende sales Job als Junior Accountmanager Hardware Solutions die beschikt over MBO / HBO- werk en denkniveau en 1 jaar ervaring in de verkoop.

Een uitdagende sales functie bij de beste werkgever van Nederland. Wij zorgen voor een uitdagende en toch reële targets met een bijbehorende uitstekende provisieregeling.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn perfect geregeld, laptop, smartphone en leaseauto naar keuze. Veel opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling.

Er zijn mogelijkheden om door te groeien naar een leidinggevende functie als je dit ambieert. Je werkt in een dynamische omgeving met een informele en collegiale werksfeer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier