Huishoudelijk medewerker (hotel, instelling)
Luba
Katwijk, NL
3 uur geleden
source : Joof.nl

Over de functie 's Morgens om 07 : 00 uur meld je jebij het hotel. Je zorgt er samen met jouw collega's voor dat degasten van een heerlijk ontbijt kunnen genieten.

Je vult het etenaan, helpt gasten op weg, ruimt tafels af en je zorgt er voor datalles weer netjes achterblijft. Rond 13 : 00 uur ben je klaar en kunje zelf lekker gaan genieten van de zon.

Je kunt ook om 09 : 00 uurbeginnen en dan start je met het schoonmaken van de hotelkamers.Alles weer spik en span, en bedjes weer netjes opgemaakt?

Dan kunje veder naar de volgende. Om 14 : 00 uur ben je klaar en kun jegenieten van de rest van de dag. Als je beide functies leuk vindtdan kun je ook een combinatie maken.

De ene dag ontbijt en deandere dag housekeeping, of een wissel halverwege je werkdag. Allesin overleg. Jouw toekomstige werkgever is een gezellig hotel aan deboulevard van Katwijk.

Functie eisen Voor deze functie ben je : opzoek naar een leuke vakantiebaan enthousiast en heb je zin om tewerken in de zomermaanden (van 1 juni tot 31 augustus) beschikbaar(vakantie in overleg) en flexibel ingesteld in het beste gevalervaren in beide functies, maar dat hoeft niet om de week in hetweekend beschikbaar om te werken.

Wat wij bieden Wij bieden jou : een leuke, afwisselende baan. gezellige collega's. een salarisconform het wettelijk minimumjeugdloon.

Hoe je solliciteert Snel.Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulieringevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zoweet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in debuurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier