Chef Werkplaats
TEQOIA
Hengelo
1 dag geleden

Wat ga je doen?

De Werkplaats-chef heeft de directe leiding over twee teamleiders en over alles wat er in de werkplaats gebeurt. Je hebt ervaring met lasprocessen en kunt goed met mensen overweg : je staat de interne klant te woord, je stelt je eigen planning op van 30 medewerkers en overlegt met planner van de externe monteurs en je stuurt medewerkers aan.

Je trekt zo nodig extra capaciteit aan, en draagt er zorg voor dat de uitvoering op de juiste wijze, binnen de gestelde tijden, kostenbewust en door de juiste personen worden uitgevoerd.

Je bent het centrale aanspreekpunt in de werkplaats met drie lasrobotstraten. Het is jouw taak om te zorgen dat zij de beschikking hebben over de juiste materialen en gereedschap en de benodigde technische achtergrondinformatie, en dat er netjes en veilig gewerkt wordt.

Samen met de bedrijfsleider stel je de opleidingsplannen van elke monteur op, en zorg je ervoor dat deze ook worden opgevolgd.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de logistiek, transport en de uitbesteding

Een uitgebreid pakket aan taken en verantwoordelijkheden dus, dat de nodige bagage vraagt. Naast een MBO-4 afgeronde opleiding werktuigbouwkunde of gelijkwaardig heb je enkele jaren ervaring opgedaan in de werkplaats.

Je begrijpt het belang van een correcte omgang met je teamleiders en werkplaats medewerkers.

De Werkplaats-chef kan doeltreffend communiceren en delegeren, is gedreven en besluitvaardig, klant- en servicegericht. Je kunt omgaan met planningen en deadlines, hebt oog voor kwaliteit, ziet waar verbeteringen mogelijk zijn en doet het nodige om deze door te voeren.

Wat verwachten wij van jou?

 • MBO+ richting werktuigbouw, metaal, installatietechniek (of vergelijkbaar)
 • Bedrijfskundig inzicht
 • Ervaring met lastechnieken (TIG, MIG / MAG) is een pré
 • Leidinggevende ervaring
 • Je bent dienstverlenend en denkt in oplossingen
 • Beheersing van MS-office pakketten.
 • Hands-on mentaliteit
 • Waar ga je werken?

  Jouw mogelijke nieuwe werkgever is een landelijke speler op installatietechnisch gebied. Dit mooie financieel gezonde en familiaire bedrijf heeft alle disciplines om oplossingen te bieden voor elektrotechnische en werktuigbouwkundige vraagstukken in de utiliteitsbouw en industrie.

  Naast deze klassieke technische vraagstukken in de installatiebranche wordt er volop geïnvesteerd in nieuwe (energie)technieken door de R&D afdeling in Hengelo.

  De organisatie heeft de beschikking over een grote assemblage werkplaats en een prefab afdeling met 3 productielijnen

  Wat kun je van ons verwachten?

  Teqoia Engineering bied je een volwaardig contract (bepaalde of onbepaalde tijd) met de intentie dat je in dienst treedt bij de opdrachtgever (detavast-constructie)

 • 25 vakantiedagen o.b.v. een contract van 38 uur
 • Een leuke en uitdagende functie in een dynamische omgeving
 • Grote mate van zelfstandigheid en korte beslissingslijnen
 • Een beschikbaar budget voor functie gerelateerde opleidingen / cursussen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier