Field Service Engineer Zuid-West Nederland
Hach
Delft, South Holland, Netherlands
6 dagen geleden

Vanaf het moment dat je start zorgen we er allereerst voor dat je grondig getraind en ingewerkt wordt op onze meetapparatuur.

Al snel daarna ga je zelfstandig aan de slag. Uiteindelijk wordt je ingezet als specialist voor een aantal van onze productlijnen op het gebied van wateranalysesystemen.

Je bent verantwoordelijk voor service, onderhoud en reparaties aan onze apparatuur. En met service bedoelen we ook écht service : bij een aantal van onze klanten ben jij volledig verantwoordelijk voor het in bedrijf houden van alle aanwezige meetapparatuur.

Alle aspecten komen daarbij aan bod, van reinigen tot repareren.

Je werkt zelfstandig in de buitendienst, waarbij je werkterrein hoofdzakelijk op afvalwaterzuiveringen, maar ook bij industriële klanten ligt.

Je werkgebied is voornamelijk in het Zuid-Westen van het land.

Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat jij zo efficiënt mogelijk je werk uit kunt voeren in de buitendienst : er is een service support team dat je planning verzorgt, materialen worden direct in je auto afgeleverd, de laatste technische middelen staan tot je beschikking.

In Nederland bestaat onze service afdeling uit 18 medewerkers.- Je hebt een afgeronde MBO opleiding op het gebied van elektronica, elektro, energietechniek (of gelijkwaardig).

 • Je hebt alle enige jaren ervaring in een buitendienstfunctie opgedaan.
 • Je woont in of dichtbij het gebied Amsterdam-Den Haag-Tilburg.
 • Je kunt je goed redden in de Engelse en / of Duitse taal.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.
 • Je communicatieve vaardigheden zijn dik in orde te en klantgerichtheid is voor jou een vanzelfsprekendheid.
 • Wij bieden een afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende baan bij de marktleider op het gebied van wateranalysesystemen.

  Bij deze functie horen vanzelfsprekend een prima vergoeding met aantrekkelijke bonusregeling en een auto van de zaak. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mooi aantal vakantiedagen en een pensioen zonder eigen bijdrage waarbij je ook pensioen over je verdiende bonus opbouwt.

  Je gaat deel uitmaken van een enthousiast, informeel en gedreven team dat elkaar ondersteunt om gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen.

  We zorgen voor een excellent onboarding programma en bieden je daarna volop kansen om je verder te ontwikkelen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier