Projectmanager II
ABN AMRO Bank
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
22 dagen geleden

In het kort

Vind je het leuk om jouw projectmanagementvaardigheden, bankkennis, ervaring en strategische visie in te zetten samen met een team van professionals op het hoogste corporate niveau binnen ABN AMRO?

Breng jij orde in de chaos, ben jij het type meewerkende voorman’ en beweeg je je makkelijk binnen de organisatie? Waar denk jij aan bij een volgende stap?

Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je maakt onderdeel uit van een team van hoog opgeleide professionals, op het gebied van governance oversight (structuur van de bank) en projectmanagement.

Je draagt actief bij aan de visie en richting van de bank op het gebied van governance, waarbij je steeds optimaal gebruik maakt van de binnen het team aanwezige expertise.

Je levert samen met het team een belangrijke bijdrage aan het in kaart brengen en bijhouden van de structuur en governance van ABN AMRO.

Dit in de vorm van adviezen, het stellen van kaders en de coördinatie van gerichte programma’s en projecten ten behoeve van de optimalisatie van de governance.

Samen met het team zorg je tevens voor een goede samenwerking en kennisdeling met de overige teams van het Corporate Office.

Je werkomgeving

Corporate Governance Oversight & Projects is een van de kernteams van het Corporate Office. Een groeiend team dat bestaat uit professionals met een brede diversiteit aan ervaring en kennis.

Er wordt gewerkt in een open sfeer waar de bereidheid om als team onze doelen te bereiken groot is. Samen zetten we de schouders eronder.

Het Corporate Office omvat daarnaast het team Support Management Body (ExBo, ExCo en RvC) en het team Support Medezeggenschap.

De teams ondersteunen met elkaar de hoogste vennootschappelijke organen en alle medezeggenschapsraden van ABN AMRO bij de uitoefening van hun taken en verantwoordelijkheden en zien het als hun missie om ervoor te zorgen dat ABN AMRO op het terrein van corporate governance best in class’is.

Het Corporate Office is in transitie naar een zelfsturende organisatie die zich continu verbetert. Dit vraagt van zowel de leidinggevenden als alle overige medewerkers autonomie, ondernemerschap en de wil tot samenwerking om gezamenlijk de doelstellingen van Corporate Office te bereiken.

Je profiel

We zijn op zoek naar een gemotiveerde, leergierige, innovatieve en authentieke collega die gepassioneerd is in zijn / haar werk.

Een collega die complexe vraagstukken kan analyseren en weet om te buigen naar hanteerbare oplossingsrichtingen, maar ook bereid is om zelf de handen uit de mouwen te steken door het schrijven en vaak ook implementeren van complexe documenten (i.

a. beleidsstukken, technical notes’ en white papers’). Deze meewerkende voorman moet echter ook in staat zijn om leiding te geven aan de diverse projectleiders binnen het team en meerdere projecten tegelijkertijd kunnen aansturen.

Een gezonde dosis overtuigingskracht en je weg weten binnen de bank zijn hierbij belangrijk. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel :

 • Universitair opgeleid
 • 10- 12 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring in projectmatig werken.
 • Kennis van bedrijfskundige principes, Marketing, Planning & Control, Human Resources, Risicobeheersing, Facility Management.
 • Kennis van standaarden van projectaanpak van de bank, projectmanagement, programmamanagement, verandermanagement.
 • Kennis van, of affiniteit met, Corporate Governance.
 • Kennis van Recovery & Resolution Planning is een pré
 • Kennis van de processen, visie, strategie, structuur en organisatie van ABN AMRO (waaronder relevante kennis van de diverse bankactiviteiten).
 • Uitgebreid netwerk in en kennis van AAB.
 • Hoge mate van organisatie sensitiviteit en gevoel voor politieke verhoudingen.
 • Ervaren in de omgang met diverse stakeholders.; verbindt door samen te werken.
 • Betrouwbaar en integer.
 • We bieden

  Een veelzijdige en afwisselende functie in een interessante en dynamische werkomgeving. Gezien de centrale rol die het Corporate Office speelt, doe je op hoog corporate niveau een brede kennis op van de bank.

  Je werkt samen met een diverse groep professionals met een hoge drive en flexibiliteit. Daarnaast is er volop aandacht voor jouw ontwikkeling, zowel persoonlijk als inhoudelijk.

  Je bent onderdeel van een team dat samen de klus klaart. Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten.

  Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop.

  We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is.

  Klantbelang is ook : helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier