Fulltime aan de slag in de logistiek als magazijnmedewerker in Hedel
YoungCapital
Den bosch, Nederland
1 dag geleden

Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever, een internationale onderneming actief op het gebied van import en export van groenten en fruit, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die bij voorkeur al bezit over een heftruckcertificaat.

 • Mocht je deze nog niet in je bezit hebben, geen probleem, dan kun je deze via ons behalen! Jouw dagelijkse werkzaamheden als magazijnmedewerker zien er als volgt uit : Laden en lossen van vrachtwagens;
 • Mede controleren van de ontvangsten en signaleren van afwijkingen; Opslaan van aangevoerd product op de juist locaties in koelcellen;
 • Zorgen voor aan- en afvoer leeg fust; Pallets voor verlading gereedzetten; Volgen van veiligheids-, hygiene en kwaliteitsinstructies.

  Hoe lopen de shifttijden? 06.00 tot 15.00; 09.30 tot 19.00; 00.00 tot 09.00. Wordt er op zaterdag gewerkt?Ja, er wordt verzocht 1 maal in de twee weken op zaterdag beschikbaar te zijn, daarnaast kan het voorkomen dat je een shift draait op zondagen en feestdagen.

  Wat is het uurloon?Voor het uurloon wordt het cao van groente en fruit aangehouden. Afhankelijk van de ervaring wordt het uurloon bepaald.

  Wat zijn de ploegentoeslagen?Wanneer er tussen 23.00 en 06.00 gewerkt wordt is er een toeslag van 40%.Wanneer er tussen 19.

  00 en 23.00 gewerkt wordt is er een toeslag van 25%. Dus ben jij op zoek naar zekerheid en een vaste job voor langere tijd?

 • Solliciteer dan direct! Wat wij bieden Fulltime functie;Uitdagende job;Een mooie toevoeging op jouw cv;Een gezellige werksfeer met informele gezellige collega'
 • s. Wat wij vragen Minimaal mbo werk- en denkniveau Bij voorkeur in het bezig van een heftruckcertificaat;Minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie;
 • Bereidheid tot werken in wisselende diensten (vroege, late en nachtdienst); Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier