Junior Data Analist
Meijers Assurantiën
Amstelveen, Noord-holland, Nederland
4 dagen geleden

Beschik jij over innovatieve denkkracht en ben je in staat om nieuwe concepten op een enthousiasmerende wijze vorm te geven en succesvol te implementeren?

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat achter de schermen de administratie efficiënt is ingericht en vloeiend loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde hbo en / of wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, MBA, Toegepaste Wiskunde of Econometrie
 • Affiniteit met administratieve processen
 • Je bent een expert in Excel!
 • Enige kennis van procesmanagement, verandermanagement en projectmanagement is een pré
 • Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, spreek en schrijf je Engels
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Een informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
 • Een enthousiast en bevlogen team
 • Een goed salaris tussen €2.250,- en 2.650,- afhankelijk van kennis en ervaring en een 13e maand
 • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Young Potential programma gericht op ontwikkeling, netwerken en groei
 • Dagelijks een gezamenlijke gezellige lunch en een vrijdagmiddagborrel
 • Jouw functie

  In deze functie bied jij ondersteuning aan de Business Analist Employee Benefits. Dit doe je door actief mee te werken aan voorkomende projecten.

  In deze rol vind jij het leuk om vanuit vele informatiebronnen en je eigen waarnemingen gevraagd en ongevraagd te adviseren over verbeterinitiatieven op het gebied van bedrijfsprocessen.

  Waar mogelijk implementeer jij deze waarbij je zorgt voor een goede inrichting en vastlegging van bedrijfsprocessen en procedures.

  Daarnaast ondersteun jij de business analist met het ontwikkelen en vervaardigen van management rapportages. Naast bovenstaande ondersteun je ook de Pensioen Specialisten.

  Dit doe je door het verwerken van administratieve mutaties voor onze relaties. Jij gaat zelfstandig aan de slag met collectieve pensioenregelingen en de controle op de administratie hiervan.

  Je zorgt dat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komt en ondersteunt de afdeling waar nodig.

  Jouw kwaliteiten

  Jij hebt uitstekende mondelinge en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, proactief, resultaatgericht en beschikt over een probleemoplossend vermogen.

  Verder ben je servicegericht, accuraat, analytisch en organisatie-sensitief.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 230 medewerkers, werk je aan je eigen toekomst. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan.

  Meijers biedt je een eerlijke kans, dus het begint bij jou!

  Het begint bij jou

  Ben jij de Junior Business Analist Employee Benefits die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link met jouw cv en korte motivatie.

  Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter). Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend.

  Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier