Pedagogisch Medewerker BSO Archipel
Partou
Almere, NL
1 dag geleden

Over de locatie

Onze ruime bso zit op de eerste verdieping van brede basisschool de rchipel aan de Maldivenweg in Almere-Noord, vlakbij de snelweg.

De Archipel is een grote vestiging; op hetzelfde adres is ook een kinderdagverblijf en peuteropvang van Partou gevestigd.

De school staat in de Eilandenwijk. Die wijk heet niet voor niks zo, dus hopelijk houd je van water. Het is heerlijk om daar in je pauze de rust op te zoeken.

We hebben 3 groepen : van 4 en 5 jaar, van 6 tot 8 jaar en van 8 jaar en ouder. Ook hebben we een speciale groep voor kinderen van 4 tot 13 jaar die niet op basisschool De rchipel zitten.

Als er lol is vliegen de uren voorbij, dus zorgen we er als team elke dag voor dat het leuk is en dat er bijzondere dingen gebeuren.

Een speurtocht, een workshop portrettekenen, een tennistoernooi, een dansvoorstelling, een zomerfeest. We dagen de kinderen uit om zelf met ideeën te komen.

Dat stimuleren we ook. Geloven in de kracht van het kind, noemen we dat.

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier