Keurmeester
Personato werving en selectie
Helenaveen
9 dagen geleden
source : Vacant

Kwaliteit is een belangrijk thema binnen ASF. Door sterke groei is de organisatie op zoek naar een tweede keurmeester!

Met een team van gedreven professionals zal je dagelijks werken aan de afzet van zacht fruit aan Europese retailers. Uiteraard staat ASF voor het leveren van de juiste kwaliteit product bij de klant.

In jouw functie als keurmeester ben jij samen met jouw collega keurmeester verantwoordelijk voor het geven van een juiste kwalificatie aan alle inkomende producten.

Op basis van vastgestelde normen beoordeel jij op kwaliteit, je legt dit vervolgens vast en stemt dit af met de kwaliteitsplanner en de logistieke afdeling van productie.

Functieeisen

Voor deze functie zoeken wij een professional die liefst ervaring heeft met het keuren van inkomende groenten en fruit. Bij voorkeur heb je zelfs ervaring met zacht fruit.

Liefst heb jij tenminste een relevante MBO opleiding afgerond. Verder ben jij communicatief sterk en ben je natuurlijk in staat om nauwkeurig te werken!

Tevens beschik je over goede kennis van Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre!

Bedrijfsomschrijving

Eet jij ook wel eens knapperige blauwe bessen in je yoghurt? Of die heerlijke rode aardbeien op je bolletje vanille ijs? Dan is de kans groot dat ze van dit beursgenoteerde bedrijf afkomen : ASF Holland B.

V., een groothandel gespecialiseerd in zacht fruit. Denk hierbij aan aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen.

ASF Holland voorziet retailers en tussenhandelaren in diverse Europese landen van zacht fruit. Het maakt niet uit in welk volume, kwaliteit, specificatie of verpakking, ASF zorgt dat het voor elkaar komt.

De afgelopen jaren zijn ze enorm gegroeid en wordt er veel geïnvesteerd in de technologie, wat ook heeft geleid tot een splinternieuw inspirerend hoofdkantoor in het rustige, bosrijke dorp Helenaveen.

De komende jaren wil men jaarlijks groeien in zowel volume als in winst.

Niet lullen maar poetsen is een slogan waar al je 55 vaste collega’s zich geheel in kunnen vinden. Er hangt een nuchtere cultuur : doen wat je zegt en zeggen wat je doet .

Arbeidsvoorwaarden

ASF maakt gebruik van de CAO Groothandel in Groente & Fruit.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier