Magazijnmedewerker
Welkoop
Vaassen, NL
1 dag geleden

Magazijnmedewerker

Welkoop is hà t merk voor Tuin & Dier. We richten ons op consumenten die van het buitenleven houden, een tuin hebben of dieren verzorgen.

Zodat ze nóg meer genieten van hun tuin & dier. Dat doen we met ruim 2000 medewerkers. Ons assortiment is te vinden in 153 Welkoopwinkels (waarvan 60 eigen winkels en 93 franchisewinkels) in Nederland en op Welkoop.

nl. In december van dit jaar is het servicekantoor en distributiecentrum verhuist naar een compleet nieuw pand in Apeldoorn.

Onlangs is Welkoop opnieuw door klanten gewaardeerd als de beste winkelketen voor Tuin & Dier. Dit jaar wonnen we in de categorie Dier zelfs al voor het 5e jaar op een rij! Ook heeft de vakjury ons bekroond tot webwinkel in de categorie Tuin.

Daar zijn we supertrots op en dat maakt het werken bij Welkoop extra leuk! Ook online groeit Welkoop hard. Daarom hebben we een nieuw e-fulfilment locatie in Vaassen afgelopen jaar geopend.

Vanuit deze locatie verwerken we onze online klantorders. Wij zijn 7 dagen per week van 08.00 uur tot 22.00 uur open.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s heb je een uitvoerende rol in het E-Commerce Distributiecentrum. Je werkzaamheden bestaan uit ontvangst goederen (inslag) het verzamelen van orders (pickproces) en het verzendklaar maken van de weborders (inpakproces).

Natuurlijk houd je samen met je collega’s je werkomgeving schoon en op orde en zorg je ervoor dat benodigde gebruiksgoederen op tijd kunnen worden besteld.

Kortom : veel afwisseling en uitdaging in een snelgroeiende logistieke operatie samen met een super leuk, jong en dynamisch team!

Jouw toegevoegde waarde

Je bent minimaal 17 jaar en bent op zoek naar een bijbaan in de avonduren, in het weekend en tijdens de vakantieperiodes.

Je bent een echte aanpakker en werkt goed onder druk. Je pakt werkzaamheden snel open je kunt goed zelfstandig werken.

Je bent minimaal 12 uur per week flexibel inzetbaar met name in de avonduren en hebt geen probleem met werken in het weekend (zaterdag en / of zondag).

Wat Welkoop biedt

Wij bieden je een werkplek in een uitdagende, nieuwe logistieke operatie waarbij je werkt in een snelgroeiend team. De sfeer is informeel én professioneel tegelijk.

Wij bieden je een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Alles is geregeld in onze eigen cao Welkoop.

Verder bieden we :

 • Een goed salaris, resultatenuitkering én eindejaarsuitkering
 • 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 ATV)
 • Personeelskorting op Welkoop artikelen in onze winkels
 • Een goede pensioenvoorziening met een lage werknemersbijdrage
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden via de Welkoop Academie
 • Een regeling flexibel werken voor een goede werk-privé balans!
 • Je komt in een zeer betrokken en informele omgeving te werken waar samenwerking en resultaatgericht werken centraal staan
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier