Inside Sales Engineer
Xylem
Dordrecht, The Netherlands
6 dagen geleden

Job Details

Heb jij je eerste werkervaring opgedaan en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wij zoeken een commercieel gedreven professional, die sterk is in technische verkoop

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij de het aanspreekpunt voor onze klant (industrie / utiliteit) en werk je nauw samen met één van onze accountmanagers.

Met jouw kennis ben je verantwoordelijk voor hetproactief signaleren van de behoeften van de klant en het vertalen van deze behoeften naar oplossingen die Xylem kan bieden.

Je houdt de klant op de hoogte van alle ontwikkelingen in jouw business segment, wij zorgen dat jij over de optimale kennis beschikt om als adviseur op te treden richting jouw klant.

Je draagt hierbij uiteraard zorg voor een optimale klantbeleving. Op incidentele basis ga je op bezoek bij je klanten en stakeholders voor een technisch consult, maar uiteraard ook om de commerciële kansen te ontdekken.

Ook geef je op termijn zelf producttrainingen aan de klanten en je neemt deel aan beurzen en evenementen. Je zorgt bovendien voor een goede communicatie en een juiste afstemming tussen het (inside) salesteam en de andere afdelingen.

Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige functie bij en toonaangevend bedrijf in de markt, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en deskundig verkoop team;
 • Ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen;
 • Groeipotentie in deze functie, bijvoorbeeld in de richting van Accountmanager of senior Sales Engineer;
 • Binnen Xylem heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt;
 • een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder premievrije pensioenopbouw, extra roostervrije dagen en de mogelijkheid tot flexibel werken.

  Wat heb jij te bieden?

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding in een technische of commerciële richting;
 • Ervaring binnen een technische omgeving is een pre;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een winnaarsmentaliteit, je bent analytischen je hebt overtuigingskracht.
 • Xylem : jouw nieuwe werkgever?

  De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie, we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is.

  Wij zijn internationaal het toonaangevende bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig, betrouwbaar en bovenal een plek waar ruim 140 medewerkers met plezier en trots werken in Nederland en vele collega’s ver daar buiten.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Reageer met cv en jouw motivatie via de sollicitatiebutton.Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arie Mallegrom, Team Manager Inside Sales, 06-

  12088688.Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jako van Middelkoop, Recruiter a.i., +31 78 6548400.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier