Docent AVO
SOVON
Alkmaar, NL
4 dagen geleden

Over onze school

Op onze praktijkschool Focus is iedereen welkom. Wij bieden een veilige en ontwikkelingsgerichte leer- en werkomgeving en een hecht team.

Met ruim leerlingen, ouders en partners bouwen we aan een gelukkige toekomst voor iedere leerling. We bieden maatwerk waarbij volop ruimte is voor talent en individuele coaching.

Samen met collega’s werk je hier ook aan de ontwikkeling van ons onderwijs, ons team en iedere individuele medewerker. Want bij Focus blijft iedereen groeien.

Veilig, respectvol en verantwoordelijk, dat maakt Focus een plezierige school. Als jij onze nieuwe collega wordt, zul je voelen dat je hier in een warm bad terechtkomt.

In de eerste periode kun je rekenen op begeleiding en coaching zodat jij goed bij ons kunt landen. En naast je coach en collega’s kun je bij Focus een professioneel ondersteuningsteam inschakelen wanneer een leerling extra begeleiding nodig heeft.

Je staat er nooit alleen voor, want het beste onderwijs voor onze leerlingen maken we samen. Meer weten over de school?

Voordelen van de overkoepelende stichting SOVON

Onze school is onderdeel van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Noord-Holland-Noord (SOVON). Jaarlijks is er een professionaliseringsmiddag waarbij de negen aangesloten scholen van elkaar leren.

Verder biedt de stichting ook voordelen op het gebied van jouw loopbaan. Zo heeft SOVON actief beleid op mobiliteit, want we vinden het belangrijk dat jij goed zit.

Dit kun je van ons verwachten

Het betreft een functie als docent LB (maximaal € 4. bij een fulltime dienstverband) per 5 september 2 met een omvang van 0,5 fte .

Het gaat om de tijdelijke vervanging van een collega, uiterlijk tot het einde van het schooljaar. Daarnaast bieden we :

 • salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VO, inclusief vakantietoeslag, eindejaarsuitkering van 8,%, aantrekkelijke vergoeding woon-werkverkeer (kilometers boven de km enkele reis nu ook na het eerste jaar vergoed) en uitruilregelingen;
 • persoonlijk budget van uur bij een fulltime dienstverband. Je kunt dit budget inzetten zoals jij wilt;
 • negen scholen in één stichting, dat betekent dat er extra doorgroeimogelijkheden zijn voor jou;
 • collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid;
 • een pensioenregeling bij pensioenfonds ABP.
 • weet hoe je handelingsgericht werkt. Jij vertaalt doelen per leerling naar het onderwijs dat je geeft;
 • creatief bent in het onderzoeken van hoe je leerlingen leert leren.
 • Nodigen we jou uit voor een kennismakingsgesprek? En zijn we van beide kanten enthousiast? Dan organiseren we meestal een meeloopdag en daarna plannen we gauw je aanstellingsgesprek zodat je nieuwe collega’s jou kunnen verwelkomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier