Projectleider Civiele Constructies
Sweco
De Bilt, NL
17 uur geleden

Het team Kunstwerken bestaat uit professionals voor civieltechnische projecten; van engineers tot projectmanagers. In samenwerking met ontwerpers, engineers en adviseurs werk je aan projecten die Nederland mooier en beter maken.

Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg, vervanging en reconstructie van kunstwerken, onderdoorgangen en kades, en alles wat daar deel van uitmaakt.

Onze opdrachtgevers zijn onder meer Rijkswaterstaat, provincies, grote / middelgrote aannemers, Waterschappen, Schiphol, IB Amsterdam en Zuidplus.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het leiden van een team van specialisten binnen de volle breedte van de Civiele Techniek.

Voor onze opdrachtgevers ben je de gesprekspartner in de civiele wereld. Je houdt je bezig met diverse nieuwbouw, renovatie en instandhouding projecten van civiele constructies.

Jouw visie op een ontwerp en ontwerpkwaliteiten zijn bepalend of deelname aan een tender winnend is voor Sweco. Bij klanten ben je in staat om een langdurige klantrelatie op te bouwen.

Door de hoge mate van betrokkenheid werken klanten graag met ons samen. Gecombineerd met ons kennisniveau creëren wij samen meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier