Startende werkvoorbereider civiel
bouwhuysch
Groningen, NL
1 dag geleden

Hoofd station Groningen is een in het oog springend project van Strukton civiel projecten. In samenspraak werft bouwhuysch een startende werkvoorbereider civiel.

Het ontwerp voor de ondergrondse fietsenstalling en de voetgangerspassage loopt gestaag door terwijl de werkvoorbereiding en uitvoering van overige werkpakketten volop bezig zijn.

De wapening van de deksloof is zo goed als gereed, de bekisting staat, beton is gestort en men is gestart met de eerste stempelraam voor de stijg punten.

Daarnaast moet er nog voldoende voorbereid worden. Als startende werkvoorbereider civiel ben jij medeverantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de planning, het opstellen van diverse werkplannen, denk je mee met de faseringen en werk je dagelijks aan de risicodossiers.

Thuiswerken komt sporadisch voor. Een ruim opgezette keet zorgt ervoor dat de coronamaatregelen nageleefd kunnen worden.

Daarnaast is een fantastische catering aanwezig dat zorgt voor de dagelijkse lunch.

Jouw skills

 • Afgeronde mbo of hbo opleiding (civiele techniek, technische bedrijfskunde of built environment);
 • Affiniteit met of 1-2 jaar ervaring in de civiele betonbouw;
 • Interesse in de grotere projecten;
 • Wendbaar en kunnen presteren onder druk.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Het team van Strukton Civiel, Koen van Velsen architecten en o.a. RoyalHaskoningDHV werken samen om het mooiste station van Nederland te realiseren.

  De inschrijving scoorde naast prijs het beste op criteria als ontwerp, duurzaamheid, beperking van overlast en aansluiting op monumentale onderdelen van het station.

  Er worden duurzame, robuuste en herbruikbare materialen toegepast.

  De oplevering van de voetgangerspassage, de fietstunnel, de fietsenstalling en de perrons vinden plaats in 2022. Start werkzaamheden gebiedsontwikkeling zuidzijde en noordzijde van station Groningen en de oplevering van de busonderdoorgang zal in 2023 afgerond zijn.

  Bouwhuysch heeft al meerdere professionals geleverd aan het project. Zo zijn voor de aanvraag van starter werkvoorbereider civiel onder andere een tweetal werkvoorbereiders, een senior werkvoorbereider beton / hulpconstructies en projectcoördinators gestart.

  Momenteel zijn we op zoek naar een startende werkvoorbereider civiel.

  Benefits - Startende werkvoorbereider civiel

  Tijden veranderen. Thuiswerken, flexibiliteit in werktijden en online meetings met collega’s, dit zijn allemaal onderwerpen die nú belangrijk zijn om over na te denken.

  Bij bouwhuysch denken wij hier graag over mee en zorgen we ervoor dat dit goed afgestemd wordt met onze opdrachtgevers maar juist ook met jou.

  Naast natuurlijk een mooi salaris tussen de €2.700,- en €3.100,- per maand en goede arbeidsvoorwaarden, willen wij ervoor zorgen dat jij zo goed mogelijk aan de slag kan als startende werkvoorbereider civiel.

  Denk aan : het creëren van een goede (thuis)werkplek, een sportabonnement, onkostenvergoeding voor het thuiswerken, het volgen van online trainingen en hetgeen jij nog meer nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen.

  Wat we ook belangrijk vinden is de focus op jouw ontwikkeling.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract, maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als startende werkvoorbereider civiel? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club collega's om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier