Helpende instelling
Joof Media
Breda, NL
10 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag alsHelpende niveau 2 (medicatie) in Breda en regio Midden en WestBrabant. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op hetgebied van V&V-

huizen en Somatiek. Als Helpende vervul je eenessentiële rol in het dagelijks leven van zorgbehoevenden. Jij bentde persoon die ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goedbegint en / of deze in de avond prettig afsluit.

Jouw aanwezigheidmaakt daarom een wereld van verschil. Je takenpakket is gevarieerden omvat het ondersteunen van cliënten verschillende dagelijkseactiviteiten.

Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen,aan te kleden en het eventueel assisteert bij het aantrekken vansteunkousen.

Daarnaast zorg je ervoor dat de cliënt zijn of haarmedicatie tijdig toegediend krijgt. In de zorg draait alles ommensenwerk.

Het is dan ook enorm belangrijk dat je je in kunt levenin de situatie van een cliënt. Kun jij goed luisteren en vind jehet leuk om een gezellig praatje te maken tijdens de verzorgendewerkzaamheden?

Dan zorgen jouw warmte, oprechte interesse, glimlachen luisterend oor ervoor dat de cliënt helemaal op zijn of haargemak voelt.

Als je bijvoorbeeld in een verpleeg- enverzorgingshuis, gehandicaptenzorg of ziekenhuis aan de slag gaat,kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je voor hetdraaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandighulpbehoevenden tijdens een route bij jou in de buurt.

Ben jeenthousiast geworden om als Helpende niveau 2 (medicatie) aan hetwerk te gaan in Breda e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen?Solliciteer dan direct!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier