Verpleegkundige op de afdeling Urologie (24-36 uur)
Viecuri
Venlo, Netherlands
4 dagen geleden

Dit wordt je nieuwe baan

Als verpleegkundige op de afdeling Urologie werk je in een dynamische omgeving waar je te maken krijgt met zowel hoog als laag complexe zorg, dit maakt het werken op onze afdeling zo afwisselend.

Je bent samen met artsen, PA-er en je collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor het leveren van de beste zorg aan de patiënt.

Je coördineert de zorg, maar je levert ook een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling. Als verpleegkundige ben je continu bezig met het verbeteren van kwaliteit van de zorg.

Wij bieden je een werkomgeving waarin je ook daadwerkelijk betrokken bent bij het verbeterproces én een waardevolle bijdrage kunt leveren.

Door de diversiteit aan patiëntcategorieën en het juiste leerklimaat is de afdeling Urologie een verrijking voor je ontwikkeling en biedt het een goede basis om je verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van oncologie.

Welkom in het team

Je komt terecht in een enthousiast en hecht team. Op de werkvloer weten wij van aanpakken en staan wij voor het leveren van excellente zorg, uiteraard gaat dit hand in hand met een gezonde dosis humor.

Maar ook buiten werktijd gaan wij graag samen een hapje eten of een andere activiteit doen om onze goede band te verstevigen en te behouden.

De afdeling

De verpleegafdeling Urologie bestaat uit 12-14 bedden. We werken nauw samen met de afdeling Chirurgie, ook wel buddy afdeling genoemd.

Je kunt op beide afdelingen ingezet worden. De afdeling biedt een breed en gevarieerd pakket aan zorg, o.a. operatieve en oncologische zorg.

Uitgangspunt is dat de zorg, patiënt- en proces georiënteerd is. Dit vraagt om samenwerking tussen de disciplines die bij de zorgvraag zijn betrokken.

Hierbij staat de patiënt natuurlijk altijd centraal.

Wat breng je mee?

Je bent een topper in het verpleegkundig vakgebied. Je hebt het diploma Verpleegkunde op mbo of hbo niveau behaald. Inmiddels heb je werk-

stage-ervaring binnen het ziekenhuis opgedaan en wil je je specialiseren op het gebied van de oncologie. Je beschikt over een gezonde dosis humor, bent flexibel en stressbestendig.

Je werkt zelfstandig maar ook in teamverband en hebt een open mind voor verandering en levert hier een actieve bijdrage aan.

Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is noodzakelijk bij het onderhouden van (patiënten)contacten op verschillende niveaus.

We hebben je veel te bieden

Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd, met inachtneming van de reguliere proeftijd. Arbeidsuren worden in overleg vastgesteld.

Salariëring geschiedt volgens cao-ziekenhuizen, conform fwg 45 (max. € 3.072,- bij 36 uur per week, excl. eventuele ort).

De overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de cao Ziekenhuizen. Daarnaast bieden wij onder de naam FlexieCuri nog een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder bijvoorbeeld sportarrangementen en verzekeringen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier